Gå til innhold

void

Medlemmer
 • Innholdsteller

  19
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om void

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 31. okt. 1986
 1. For meg er det utenkelig å ikke vaske håret etter trening. Jeg vasker sannsynligvis håret noe oftere enn jeg trenger, men det er ikke som om håret har tatt noen merkbar skade av det.
 2. Jeg er noe skeptisk til melk selv. Jeg spiser havregrynene mine med melk hver morgen og ettermiddag, men det er stort sett alt. Det er jo tydelig at melk er en god næringskilde, men fordøyelsessystemet vårt er vel egentlig ikke så veldig glad i det? Historier fra de som forsøker seg på GOMAD sier sitt for min del
 3. Kanskje en noe pessimistisk vinkling, men:
 4. Dere som sover 9 timer og mer hver natt, blir dere trøtte/uopplagte på dagtid?
 5. Det du sier her er igrunn det største problemet jeg har med samfunnet i dag. Likhetsfikseringen har tatt helt av!
 6. Artikkelen har vel kanskje mer fokus på danderingen av ting enn selve ingrediensene?
 7. void

  Utgifter.

  Jeg har et noe høyere matbudsjett nå enn før jeg begynte å trene, men det er vel noe vanskelig å måle. Ellers går det vel ca 400/mnd for medlemsavgift. Jeg har ikke forsøkt noen form for kosttilskudd, og har kanskje en noe.. puristisk innstilling? Jeg er redd for å bruke mer penger på relaterte ting fordi det kan trekke fokuset bort fra selve treningen (som f.eks de som bestemmer seg for å begynne å trene, kjøper klær og utstyr for flere tusen kroner, og så går lei etter en måned eller to). Det er vel min emosjonelle bagasje Skulle jeg brukt mer ville det fortsatt vært på mat. Entrecote ti
 8. For å kunne sette realistiske mål må en vel da også vite litt om progresjon kontra tid? Selv har jeg som mål å klare å løfte min egen kroppsvekt, og det vil sannsynligvis ta kortere tid å nå målet for knebøy enn for benkpress (i hvert fall for min del). Jeg har ikke satt meg noen tidsramme av den grunn at jeg ikke har noen anelse.
 9. Jeg håper på samme effekt - At venner og familie tar etter endringene jeg har gjort. Det føles litt uhøflig å lage sin egen mat når man er på besøk hos familien, men jeg tror på det å være prinsippfast.
 10. void

  USA - Tråden

  En viktig ting å huske er vel at når det kommer til fast food (en styrer jo helst unna det såklart) så er porsjonene ganske mye større enn det vi er vant til her hjemme. Jeg har ikke handlet så mye vanlig mat der selv, så jeg beklager om spørsmålet er dumt: Er det virkelig rimelig med "ren" mat der? Det ville aldri falt meg inn siden det ser ut til å stort sett være søppel de spiser der.
 11. Jeg pleier å sove 6-7 timer per natt nå, og det føles som riktig mengde for meg. Det faktum at mennesker ser ut til å trenge så veldig varierende mengde søvn får meg til å undre, vet noen om det finnes konklusive studier rundt dette?
 12. Jeg er overrasket over mengden /fit/-izens her! Forøvrig er forbildet mitt Henry Rollins. Det er ikke bare trening han har inspirert meg til, han har en fantastisk livsfilosofi i det store og hele. Gjør alt du har muligheten til, opplev alt livet har å tilby
×
×
 • Opprett ny...