Gå til innhold

Starshine*

Medlemmer
 • Innholdsteller

  88
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Starshine*

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Starshine*

  Valgår!

  Jeg skriver igjen hvor fæl lesing det var at eiendomsbaronene i Bergen sammen med Høyre festet med fyrverkeri ute i Sandviken siden eiendomsskatten ble fjernet, og så leser vi daglig om hvor gjennområttene skolene i bergensområdet er. Høyre, FrP og KrF dom styrer her de har akkurat flerdoblet bompengene istedet!i kommuner hvor FrP styrer er de som tjener mest på bompenger. Hvordan skal de få inn penger hvis alt av avgifter og skatt skal reduseres? Det viktigste for meg ved vårt samfunn er at din bakgrunn ikke skal ha noe å i for hva du kan bli og gjøre videre livet. Derfor er jeg negativ
 2. Jeg er veldig pære! Men synes det er vanskelig å skille pære og timeglass avogtil, hvertfall no når jeg går ned i vekt.. Ser at der eg har slitt mest, rompe lår, begynner å gå ned. Men de fleste veninnene mine er epler faktisk. de har bredest på magen, og gjerne tynnere over hoftene. SÅ synes det er rart at så mange her er timeglass:)
 3. Starshine*

  Valgår!

  Dette er vell ekstreme påstander som ikke stemmer? Evt så spørs det alltid hvordan man ser på det. Hvis å slå oss på utdanning er at elite-elevene får gå på flotte dyre privatskuler, og det gir et godt resultat, mens de resterende ikke har råd til å gå på skule, og hverken trekker snittet opp eller ned. Og hva hjelper det å ha flotte fine veier, når de er fulle av bomstasjoner og store mengder må bo på gaten? Alt er relativt. Men ja, jeg er også enig i saker som at bedre veier ville være en investering for oss alle, hvertfall når man ser på kostnadene med ulykker og bilslitasje. Men at
 4. Starshine*

  Valgår!

  I min kommune er det Høyre som styrer (bergen). og her gjøres det mye rart. For et paradoks den dagen vi kunne lese om at eiendomsbaronene skålte i champagne fordi eiendomsskatten ble tatt bort, samtidig som vi leste om alle de barneskulene som var gjennområttene. Ellers synes jeg flere av partiene blir for urealistiske? Skattelette + ingen bompenger= Bedre sykehjem og veier? And the logic?
 5. Det gjelder ikke hva du spiser mellom jul og nyttår, men mellom nyttår og jul God jul ! (sååå deilig og si det!!)
 6. Å herregud! For en usikker og totall mangel på sosial intelligens, evt bare en drittsekk! Har aldri sett noe lignende oppførsel på mitt treningssenter og hadde eg sett det mot andre hadde eg definitivt spurt hva problemet var! Æsj ble dårlig av en slik oppførsel! Gode klemmer til deg! Bare til å heve seg for er ikke du som er problemet, de har bare et problem med seg selv!
 7. Utrolig flink du har vært:)
 8. Du virker kul, kan eg få vere med deg??

  1. eliiise

   eliiise

   Tja. Gira på å få abs og ass? Isåfall kan vi trene sammen! ;)

×
×
 • Opprett ny...