Jump to content

Thomas KA

Members
 • Content Count

  128
 • Joined

 • Last visited

About Thomas KA

 • Rank
  Member
 • Birthday 04/24/1989
 1. Helt enig. Jeg modererte meg litt fordi jeg orket ikke å ha den diskusjonen jeg pleier å ha når jeg prater om dette. Tenkte ikke at vi er på fitnessbloggen med folk som faktisk mener det sammeDe som blir hyllet i media om dagen skriver at de er stolte av kroppen sin. Det får de bare være for min del, men det er som du sier INGEN grunn til å være stolt av en sånn kropp. Det er INGEN grunn til å hylle de. Når jeg ser et magasin skulle "kuppe" #sommerkroppen2016 med overvektige mennesker, så måtte jeg le. Slutt å normaliser overvekt som om det er motvekten til fitnesskropp. Håper noen folk med common sense ser midtpunktet her. Jeg har slanket to av vennene mine jeg. Tipsene jeg ga dem? Last ned myfitnesspal og bytt ut colaen med vann. Begge er slanke i dag. Så det er ingen unnskyldning til å være overvektig. Noen overvektige ville jo sagt "ja det er jo bare 2 stykker da. Det var jo enkelt for dem. Det er ikke enkelt for meg" Folk som skal bli støtt av alt irriterer meg og.
 2. Takk, jeg irriterer meg over dette jeg og. Vær for all del overvektig og stolt av det, det bryr meg ikke. Men det har jo blitt en trend å ta bilde av seg selv som overvektig og bli hyllet for de "kloke ordene" av andre overvektige som tenker "halleluja, nå slapp jeg å gå ned i vekt i dag og". Når dette kommer opp på forsiden mange steder, så er det vanskelig å ikke la seg irritere. Det som irriterer meg er at jeg trur de faktisk ikke er så trygge på seg selv allikevel. Hadde man egentlig trengt en laaang tekst på instabildet sitt hvis man hadde vært trygg? I tillegg så irriterer jeg meg over de som sier det er en naturlig kropp. Nei, en naturlig kropp er ikke å være overvektig. Det er derfor det heter overvektig. Jeg liker å kalle det motsatt kroppspress, fordi de legitimerer at å være overvektig er greit. Man kan kanskje føle seg bra, men hvorfor vil man hjelpe andre til å være fornøyd med å ligge på feil side av sikkerhetsnettet? Jeg ville ikke gamblet med helsa mi som overvektig bare fordi jeg føler meg bra her og nå. Det er mot de fleste bevis at det å være overvektig er en bra ting. Kort sagt: Jeg aksepterer overvektige mennesker, men ikke de som holder på som dette. Vær overvektig, stolt av det og hold kjeft. Eller bli normalvektig og hold kjeft. Hold ihvertfall kjeft uansett
 3. Det er ingen som klarer å forklare hvor idiotisk dette er bedre enn Aune Sand (hvorfor tok de inn han i vgtv om denne saken forresten?) Og som han svarer til han pappabloggeren, så handler det om hva man tar inn, og ikke nødvendigvis å trene på fredagene som pappabloggeren frykter. Pappabloggeren vil jo heller drikke pils med gutta og ha tid til familien istedefor å trene. Og han trente jo fotball to ganger i uka, så han mener det resulterer i sunn kropp. Spør du meg så er det ikke en sunn kropp å ha 98 cm livvidde. Og hvem sier man må på treningsstudio på en fredagskveld etter jobb? Ta med ungene ut å gå i skauen da for svarte. Gå turer. Lær ungene det. Da kan man trene, ha tid til familien og bli sunn! Og som han sier, han gidder ikke å legge de siste 20% i å få fram magerutene. Jeg kan ikke si det er så mye jobb å ha et sunt kosthold som ikke gir meg 98 cm mage. Det koster meg 1% av tiden og energien min å planlegge det. Og å si at den kroppen er naturlig er det dummeste jeg har hørt. Det har aldri vært tema før de siste 50-100 årene å overspise feit drittmat. Det finnes ingen pattedyr som har masse kroppsfett naturlig. Spesielt ikke bukfett. Så nei, det er overhodet ikke naturlig som pappabloggeren hevder. "when you argue for your limitations, you get to keep them" Forøvrig, så er hollywoodtreneren som man kan se, bosatt i hollywood. I california er det litt mer fokus på trening og livsstil enn her. De er litt mer nazi på det om det er det vi skal kalle det. At folk sier at man kan dø av livet er helt riktig, men det er det dummeste uttrykket jeg ser nå om dagen. Så også en som skrev han heller ville leve lykkelig i 50 år enn å trene og leve ulykkelig i 60 år. koko
 4. Når man ser nivået på buksevalg her inne, så er rådenim litt å ta i.... Men, bedre passform enn rådenim etter soaking er vanskelig å finne.
 5. Er jo litt rart å diskutere om folk tar silikonpupper for egen del eller ikke på et fitnessforum, hvor det er det største kroppsfokuset i samfunnet(om man ikke tar med fitnesskonkurransene eller modellbransjen) og deretter rekke en pekefinger mot de som tar det "for sin egen del". Hvorfor skal andre mennesker fortelle de som gjør det hvordan de føler seg med eller uten silikon? Man kan jo stille seg spørsmålet om hvorfor man trener. Jeg sykler og går på ski for å holde meg i form (for egen del) og bygger muskler for å se bra ut (for min egen selvsikkerhet basert på ytre mål og "normer".) Hvorfor går man på fitnesskonkurranse? Fordi du gjør det for deg selv? Jeg tviler på at de fleste gjør det for seg selv. Samme som at det går an å spise sunt og se bra ut uten å legge ut alt på nett, eller dra på konkurranser og blogge av det for å vise hvor sunn og frisk man er. Det blir egentlig akkurat det samme som å ta silikonpupper isåfall, fordi du ikke gjør det for deg selv. Du gjør det for å vise andre hvor flink/fin du er. Så hva er egentlig da forskjellen mellom de som tar silikonpupper og ikke? Er det bare fordi de andre som ikke tar silikon går under radaren til de som skal kritisere fordi de ikke opererer noe, eller gjør noe utenfor "normen" Jeg kan se for meg at om en dame har hatt greie pupper som hun var fornøyd med for å så bli opptatt av trening, og de plutselig forsvinner kan føle at hun mangler noe. Hadde penisen til menn forsvunnet på samme måte hadde ikke dette vært en diskusjon engang, for er det noen som har komplekser for noe er det oss menn og penisene våre. Jeg har ingen mening for eller i mot, men jeg er imot at noen skal fortelle andre hvordan man skal føle seg i gitte situasjoner. Argumentet med at om du hadde vært alene eller på en øde øy, så ville du ikke brydd deg er jo helt riktig, men det er å dra ting ut av proporsjoner. Diskusjonen med "jeg bryr meg ikke om hva andre mener, så da skal ikke du gjøre det heller" viser veldig lite empati. Det viser ihvertfall at du ikke skjønner det fordi du ikke har det sånn i ditt eget hode. Hvis alle her hadde begynt å skrive ned hva de faktisk oppriktig kun gjør for sin egen del i alle deler og aspekter av livet sitt, så ville det blitt en haug av aha-opplevelser.
 6. Ikke så fan av hårsveisene, men det passer til Jimmy!
 7. Thomas KA

  Ny klokke, tips?

  Jepp. De er flinke på å markedsføre. Designmessig er det masse som overgår Tag Heuer imo. Men, det er mye mer som ser verre ut. Jeg vet ikke hva din erfaring med klokker er, men vi trenger ikke å ta den tekniske diskusjonen på et fitnessforum. Eventuelt kan man lage en dedikert klokketråd. Jeg bare frykter det vil florere med Nixondiskusjoner som det gjør på alle andre forum med mindre det er tidssonen.no eller watchuseek.
 8. Thomas KA

  Ny klokke, tips?

  Jepp. Det er jo stort sett det som skjer med populære klokker. De blir kopiert og hypet opp. Jeg har en Tag Heuer selv bare for å ha sagt det. Den er bare kjøpt langt under fullpris
 9. Thomas KA

  Ny klokke, tips?

  Jeg synes bare de er hypet opp. Hadde aldri kjøpt en Tag til fullpris. Samme med Rolex og Breitling.
 10. Thomas KA

  Ny klokke, tips?

  Tag Heuer er som regel overrated. Kjøper man Nixon kan man like godt dra til gran canaria og prute i bodene der. Nixon er desverre som oftest fryktelig harry. Tissot er bang for the buck i den prisklassen.
 11. http://luxire.com/collections/home/products/luxire-selvedge-custom-jeans
 12. Anbefaler egentlig ikke tailorstore. Luxire er en helt annen kvalitet. Og så har ikke tailorstore jeans. Men, er helt enig. Ikke noen grunn til å ikke bestille etter mål.
×
×
 • Create New...