Gå til innhold

Ev1bl

Medlemmer
 • Innholdsteller

  82
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

1 følger

Om Ev1bl

 • Rang
  Medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dersom noen er interessert i å komme og prøve å trene hos oss i Odin SK så er det bare å sende klubbleder Lars Kilvik en mail på [email protected] . Vi holder til i Leirvikåsen 35 i Godvik/Olsvik og har utøvere fra ferskeste nybegynnernivå til utøvere på landslag/internasjonalt nivå.
 2. Hvem med vettet i behold løfter full/maks ROM i en benkpresskonkurranse? Det finnes ingen stilpoeng; bare et regelverk man skal følge. Jeg håper inderlig for din egen skyld at du løfter mer enn 110kg i benkpress ellers så er det veldig pinlig at du kommer med en slik kommentar. Det er det forsåvidt uansett, men særlig da...
 3. Hadde du sendt et nært familiemedlem til den "gode" PTen?
 4. Cornelis ser vel ikke bedre ut enn at hvem som helst med nok prohormoner, en fitnessball og et par strikker kan få til de samme resultatene, evt. bedre. Dette er ikke nødvendigvis en anklage, men et poeng satt på spissen for å demonstrere at argumentet hans om at "jo større biceps, jo bedre coach" ikke nødvendigvis er veldig mye verdt.
 5. Det er ikke mulig å løfte tunge vekter uten å ende opp med stangen over skuldrene på toppen av løftet. Den eneste måten man da i så fall kan presse rett opp, er om stangen toucher kragebeinet og albuene går rett ut til sidene.
 6. Ikke helt enig her. Jeg har prøvd med 250. Det gikk greit. Nøytral ryggsøyle er det sterkeste og tryggeste - ikke svai. Det vil naturligvis nok uansett være en liten svai i en nøytral rygg, men ettersom jeg aldri har sett noen slite med for rett rygg i knebøy, så dermed kan man likeså godt strebe etter rettest mulig rygg. Med tanke på hvor vanlig det er hos styrketrenende mennesker med for dårlig fleksibilitet til å rette hoftene skikkelig ut synes jeg at dette er noe man skal ta vare på så godt man kan. Snakker da altså om nøytral rygg og bekken, ikke til punktet hvor ryggen krummes og be
 7. Bare et generelt innspill om dette med dybde og boks: Husk at graden av forovervandring i knærne også spiller inn når det kommer til hvor høy boks du skal velge. Selv om du sitter deg uten vekt på boksen og det da ser godkjent ut, kan det godt være at du driver knærne lengre frem når du løfter med vekt - og dermed ender opp med for grunn knebøy. Jeg kan forøvrig ikke se noen grunn til at folk flest som ikke konkurrerer i styrkeløft skal løfte knebøy med lav stangplassering. Det er gjevnt over mindre naturlig, og gjør det vanskeligere å opprettholde stabiliteten rundt bekken og rygg gje
 8. Du klarer vel å forstå at det ikke er kapasitet i en tråd som denne til å ta opp doping, alkohol, tobakk OG marihuana? Argumentet at bare fordi alkohol og tobakk er lovlig så bør også doping være det er mildt sagt ubrukelig. Som nevnt tidligere i tråden hadde disse tingene aldri vært lovlig i Norge om det ble introdusert i dag. Forøvrig så går det for meg fint å drikke alkohol et par ganger i året; har derimot til gode å høre om noen som inntar steroider kun et par ganger i året.
 9. Det blir for dumt å dra inn alkohol, tobakk eller marihuana for den saks skyld, i denne tråden. Det kan ikke sammenlignes.
 10. Yes yes dette blir bra. Jeg skal være der som skivepåsetter/sikrer, så bare det synet er alene verdt å få med seg.
 11. For å unngå videre misforståelser så kan du vel begynne med å omtale idretten som vektløfting, og øvelsene som rykk og støt.
 12. Ev1bl

  dietmar

  Ja jeg vet ikke hva du kan eller hvem du er, men jeg har i hvertfall fått forklart dette på trenerkurs av sjefen sjøl Mr. Dietmar Wolf. Programmene henger sammen, og er en i tvil er alltid et mengdeprogram en god idè. Litt mer langsiktig tenkning.
 13. Ev1bl

  dietmar

  Ikke helt sikker på hva at han har trent før og vet hva han løfter har med saken å gjøre. Dietmar sine programmer er utformet slik at det er meningen at en skal gå gjennom et mengdeprogram først og deretter et oppkjøringsprogram.
 14. Ev1bl

  dietmar

  Du får mye mer ut av et oppkjøringsprogram om du har kjørt mengdeprogrammet først, så anbefaler deg å gjøre det sånn.
 15. Hvordan kan det være indirekte når det er fellesnevneren og årsaken til at det går som det går? Ano løfter i WPC og der er det ikke testing. Du har gjerne lest om AWPC, som er en del av WPC hvor det testes, men kun på konkurranser og ikke ellers. Ano løfter ikke i denne delen.
×
×
 • Opprett ny...