Gå til innhold

Rusty

Medlemmer
 • Innholdsteller

  11
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Rusty

 1. Styrketrening: Tulla, Styrketrening > Crossfit Men skal ikke disse noen, folk får bestemme selv over sin egen trening. Virker jo ihvertfall som det er lettere å holde motet oppe med crossfit pga det er så organisert for folk som fort mister motivasjon.. Det er jo en bra ting. Men ikke noe for meg.
 2. Prøv å få i deg nok vann og karbohydrater i "god tid" før trening når du trener så tidlig. Kortisolnivået i kroppen er høyest om morningene, og det kan (såvidt jeg vet) ha noe å si for prestasjonen din i styrketrening så tidlig på dagen. Hvis du står opp, spiser noe, drikker vann og venter litt før du stikker ned på trening, så skal det hjelpe. For meg så merkes det også at en god (rolig) oppvarming før trening hjelper på når jeg trener så tidlig. Lett aktivitet senker stressnivået, som da vil senke kortisolnivået også. Prøv havregryn og en banan før trening. Og spis også karbohydrater re
 3. Hvis du skal begynne å trene aktivt nå etter en "pause" så er det greit å sette seg realistiske mål så du ikke mister motivasjon igjen. Du kan fint begynne med et fullkroppsprogram basert på baseøvelser der du varierer litt mellom gangene. 3 ganger i uken, annenhver dag. Trene mark annenhver gang. For så å gå over til høyere intensitet etterhvert. Personlig har jeg dårlig tid til trening, så jeg trener 3-4 ganger i uken. Eksempelvis: Splitt på Mandag-Bryst/Tirsdag-Rygg og ta en beinøkt og lett fullkropp på fredag. Du vil selv merke hva som fungerer for deg. Har selv hatt ekstremt
 4. Skuldre og markløft! Den følelsen av å ha "pump" i skuldrene er ganske deilig, føler meg som et skap! Markløft er gøy fordi det er en øvelse som går veldig mye på det psykiske og på dagsformen.. Hvordan jeg spiser og sover kan ha så mye å si som at jeg løfter 20kg mindre eller 5 kg mer enn planlagt.
 5. Litt sent svar, men kan no si at jeg merker forskjell når jeg går på kreatin. Selv om jeg drikker mer enn vanlig ved inntak av kreatin i en ukes tid, så får jeg skikkelig hodepinne og føler meg dehydrert dersom jeg ikke drikker nok vann gjevnt fordelt i løpet av en dag. Så noe gjør den med væskebalansen i kroppen.. Bruker monohydrat, men av en eller annen grunn så merker jeg størst effekt av TN sin kreatin enn andre produsenter. En kompis av meg merker kun forskjell med Multipower(?) sin kreatin. Rart det der!
 6. Det er helt utrolig hva en treningsfri uke kan gjøre med treningen. Jeg har hatt mange slike perioder, og etter 6-7-8 uker med aktiv trening så har jeg pleid å ta en uke pause fra trening, kanskje ha litt rolig kardio den uken og spise normalt. Enkelte ganger så endte det opp med at jeg løftet like mye eller mer etter en treningsfri uke enn jeg gjorde uken før. Så hvis du spiser nok karohydrater og mat generelt og sliter med lite energi på trening, så ville jeg absolutt tatt en ukes pause. Påsken er et godt tidspunkt for slikt
 7. Jeg bor ca 20 meter fra treningssenteret mitt, så jeg har kun med meg vann, banan og loggbok i baggen!
 8. Denne effekten merker jeg på dager med markløft og/eller knebøy hvis jeg spiser lite. Det som hjalp på er å få i seg nok karbohydrater og vann før trening. Og (selvsagt) nok søvn..
 9. Søk frem smoothieoppskrifter med naturell yoghurt/kefir/surmelk ol, så erstatter du det bare med mager kesam Smaken er ganske lik. Såvidt jeg husker, så inneholder mager kesam 2x mer proteiner enn vaniljekesam og i tillegg til mindre sukker og fett.
×
×
 • Opprett ny...