Gå til innhold

MI88

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MI88

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her er en oppdatering på mine ben!
 2. Ja, sendte mail istad. Åja, så bra! Håper jeg får svar de snart!
 3. Nå har jeg snart ventet 3(!!) mnd på min første pakke fra Iherb! Kan ikke påstå at dette er noe bra første inntrykk!
 4. Åh! Så utrolig kjipt altså!!
 5. Lavt stoffskifte kan slå ut veldig forskjellig fra person til person, noen merker nesten ingenting, mens andre blir omtrent sengeliggende. Jeg har lavt stoffskifte, å må gå på medisin resten av livet. Min erfaring med dette er at jeg legger fort på meg, blir sliten å slapp hvis jeg er sløv med medisinen og å blir svimmel. Men de fleste som går medisin går også ned i vekt, å klarer å holde vekta i sjakk
 6. Ja, får håpe det er det som har skjedd!
 7. nei, ble rundt 180kr om jeg husker rett!
 8. kan jo være det, for pakken er sendt iværtfall! men kjøpte ikke noe mistenksomt da! Kjøpte Stevia dråper, Mandelmel, fiberhusk å atkins barer!
 9. Hvor lang tid tar det for dere å få pakkene deres? Jeg bestilte min første pakke for 3 uker siden, men den har ikke kommet ennå
 10. photoshoppa? hvorfor sier du det?
 11. Jeg er helt ok på å tegne å male
 12. Jeg er 144cm og veier 41kg nå! Veide 36 kg for et år siden å er fornøyd med å ha lagt på meg 5 kg! Målet framover er mer muskler å litt lavere fettprosent!
 13. Jeg fikk ALDRI blåflekker før, men etter jeg begynte med tung styrketrening har jeg blåflekker hele tiden! De er ikke vonde, men har mange, særlig på ben å armer. Rare greier!
×
×
 • Opprett ny...