Gå til innhold

Rob01

Medlemmer
 • Innholdsteller

  4
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hey! Først kjempe bra progress, kan du fortelle meg hvordan din opplevelse på PSMF var og, hvilken link som gir meg best info om dette. Igjen gr8 progress! :)

  1. JonONordli

   JonONordli

   Heeii :) takk skal du ha! Min opplevelse av psmf er at psmf funker jevla bra hvis man ønsker seg rask fettredusering. Man må innstille seg på at man ikke kommer til å bli noe sterkere og at det blir lenge mellom karbohydratene, men man må ofre noe for å få det man ønsker seg... psmf er i grunn en enkel diett å følge! http://myrevolution.no/s/hurtig-vektnedgang-med-psmf/ Der har du siden til jeg brukte.

  2. JonONordli

   JonONordli

   Viktigste er å få i seg de nødvendige proteinene, så fylle på med grønnsaker etterpå. Følger du retningslinjene på siden jeg sendte, så er du godt igang. Maten må du bare eksperimentere med. Lykke til!

 2. Hei, gratulerer med bra fremgang :) mitt spørsmål er, kort sagt hva er det du har gjort for å få en slik

  bra fremgang, sliter selv litt med motivasjon, noen generelle tips :) ?

  1. Vis tidligere kommentarer  4 andre
  2. momba

   momba

   Når jeg starta holdt jeg ikke ut så lenge naturlig nok, så da ble det mye løping på flat mark i ca 20-25 minutter. Nå derimot løper jeg i uregelmessig skogslende med mye bakketopper (4-5km) som tar rundt 45 minutter :) Og nå snakker jeg om jevn jogging hvor du blir sliten men du presser deg ikke.

  3. Rob01

   Rob01

   Ok tusen takk!

  4. momba

   momba

   Ikke no problem! Håper du finner motivasjonen tilbake og lykke til! Stå på!

×
×
 • Opprett ny...