Gå til innhold

Charlotte2

Medlemmer
 • Innholdsteller

  26
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Charlotte2

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 22. aug. 1987

Kontaktmetoder

 • Website URL
  http://goodbyefathellofit.blogg.no/
 1. Det er mye varierende vekt..
 2. Sjekk sidene til nkf. Der har de full oversikt over alle teamene i Norge. http://nkf-ifbb.no/klubber.html
 3. Den på mitt forrige senter sto det 52,4kg på.
 4. Charlotte2

  Beinpress

  Det sies at ingen spørsmål er for dumme, så da satser jeg på at mitt spørsmål også havner under den kategorien. Beinpress, type denne: Jeg prøver å finne ut hvor mye selve "basen" veier. Den basen man henger alle vektskivene på.. Jeg prøvde å spørre på senteret, men de kunne ikke gi meg noe ordentlig svar, istedet var det en mann som blanda seg inn i samtalen og jeg endte opp med spørsmålet mitt ubesvart. På det forrige senteret jeg trente så sto det på selve "basen" hvor mye den veide, men det gjør det ikke på den som de har der jeg trener nå.. Er det noen som vet omtrent h
 5. Charlotte2

  Forbrenning

  Hei. Ser det er noen som skriver om at maten de spiser ikke hjelper dem å gå ned i vekt, de får til svar å spise mer fordi kroppen går i "sparemodus". Andre lurer på om det er noen matvarer o.l. som kan være med å booste fettforbrenningen.. Men, hva om, man allerede har vært i såkalt "sparemodus" for lenge og forbrenningen rett og slett har gått til helvete og den er på bunnen. Hva skal man gjøre for å gradvis øke den igjen uten å legge på seg for mye som blir vanskelig å gå ned igjen når forbrenningen kommer skikkelig i gang.
 6. Coachen min setter opp spiseplanen min. Teller ikke kalorier, men veier all maten nøye. Eneste jeg ikke veier helt nøyaktig. Passer bare på at det er minst den mengden som står på planen min. Men det blir alltid mye mer.
 7. Dette ligger på handlelisten min: Havregryn Egg Knekkebrød Kokt skinke Ris Pasta Kyllingfilet Karbonadedeig Laks Mandler Grønn te
 8. Strong is the new skinny!

 9. Er det noen her som har spist etter Periodisk Faste prinsippet når du skal ned i vekt? Hva slags erfaringer har dere?
×
×
 • Opprett ny...