Gå til innhold

Fesk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Har lest flere plasser at man ikke skal spise for lite når man skal ned i vekt, menhar ikke så mye matlyst om dagene. Hva skjer egentlig?
 2. Fesk

  Lørdagsgodt?

  http://yoolando.com Holy hell...
 3. Har testet apple pie, cinnamon ett eller annet, cookies and cream og strawberry cheesecake. Ble én tygge av hver bar. Etter hypen på alle fitnessblogger må jeg si at fy faen så tragisk dette var, klarer meg heller uten søtsaker.
 4. Fesk

  Dagens Glade

  Etter en rimelig jævlig sommer med både dødsfall i nær familie og samlivsbrudd har jeg hatt en episk dag. Først sushi, så guardians of the galaxy (satan så feit!), så kommer tidenes overraskelse. Min søster gir meg en bok som viser seg å være en sånn ti på topp reisebok og en kvittering på ferie til Lisboa til neste år i en uke. Sweet.
 5. Fesk

  Dagens Glade

  At jeg begynner å bli jævlig komfortabel med å være singel. Og at jeg nyter kveldene ute i skauen når tempraturen er på et levelig nivå;D
 6. Venter på posten, er utålmodig og nyskjerrig av natur:P
 7. Kjøpte spontant 3 kg 100%whey fra Proteinfabrikken. Er den helt jævlig eller er den grei?
 8. Laise! Har gått nå med vondt i nakken som resulterer i hodepine i over en uke. Det er nok stressrelatert. Har prøvd smertestillende, ibuxgelé/voltarengelé, varm rispose på nakken, varme dusjer og prøvd å slappe av. Til nå funker ikke noe for meg. Har noen et tips eller to å dele i forhold til avspenning?
×
×
 • Opprett ny...