Gå til innhold

IH184

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Årets nyttårs kjole! Litt blury og ikke lett å se selve kjolen. Er forsåvidt ingen kjole person, så følte jeg nesten måtte skryte litt av en av de få gangene jeg faktisk tar på meg en kjole!
 2. Ja, veldig sant! Rart hvor mye innstilling og tankegang kan forandre alt fra å få ting gjort, til det å spise sunnere. Bor sammen med ei som studerer psykologi, og forstår godt at et av hennes favoritt temaer er hjernen!
 3. Veldig rart at du nevner det, men min far har alltid snakket postivt om meditasjon og autogentrening. Så i går lastet jeg ned noen apps med ulike intruksjoner for å takle stress, hvordan få ting gjort i dag, hvordan oppnå suksess også videre. Så forhåpentligvis vil dette hjelpe meg et sted i rett retning. Sliter mye med stress, og vet at høy stressfaktor ikke er særlig bra for vektnedgang. Og ja, 15 minuters økt og du føler deg mer utvilt enn det man noen gang kan gjøre etter en blund!
 4. Ja, er veldig glad i å trene på morgenen/formiddagen selv. Av den enkle grunn at jeg har en tendens til å utsette ting. Så hvis jeg da utsetter treninga til kvelden, blir den fort utsatt igjen fordi jeg må ta igjen noe jeg ikke gjorde tidligere på dagen. Jeg føler virkelig jeg må lære meg å bruka tida riktig når jeg ser hvor mye dere får gjort i løpet av en uke. Da tenker jeg ikke bare på treningen, men også på generell basis. Jeg har for øyeblikket alt for stor tro på at ting vil bli gjort i morgen! Får prøve å endre tankegangen der..
 5. Imponerende! Tydeligvis er jeg ikke særlig flink til å disponere tida mi riktig..
×
×
 • Opprett ny...