Gå til innhold

legend

Medlemmer
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Roguefitness! Har dem selv og er veldig fornøyd
 2. legend

  Game of Thrones

  Har litt skyldfølelse. Sett alle de fire lekkede episodene. Noen andre?
 3. Snus er æsj. Lukter piss.
 4. Ja, for det er jo kjempesunt. Nå vet ikke jeg om du faktisk spiser slik hele tiden, men om du tror multivitamin veier opp for å ikke spise skikkelig mat har du misforstått.
 5. Ja, de er veldig dyre. Men samtidig så syns jeg det er verdt det hvis de passer bra og har god kvalitet. Å finne bukser som passer har jeg slitt med såpass lenge nå. Har du prøvd noen bukser på carlings da? De har bukser med mange forskjellige passformer ihvertfall. Den buksen jeg bruker mest nå er derfra:) Og de som jobber der pleier å være veldig flinke!
 6. Jeg skal ihvertfall kjøpe bukser fra Barbell Apparel etterhvert Buksene håndlages, så de sliter fortsatt med å lage de første bestillingene.
 7. Poenget er jo at man ikke skal tilfredstille adrenalinbehovet i trafikken. Hvis man skal kjøre for å ha det morsomt, så kan man kjøre på bane. Personlig så gleder jeg meg veldig til selvkjørende biler blir normalt. Tror det vil bli langt færre trafikkulykker da.
 8. Till the roof comes off, till the lights go out Till my legs give out, can’t shut my mouth. Till the smoke clears out - am I high? Perhaps. I'ma rip this shit till my bone collapse. Till the roof comes off, till the lights go out Till my legs give out, can’t shut my mouth. Till the smoke clears out - am I high? Perhaps. I'ma rip this shit till my bone collapse.
 9. Norske styrkeløftere i toppen løfter markløft (og variasjoner) gjerne 4-5 ganger i uken. Det hele er anhengig av hva man er vant til. De løfter selvfølgelig ikke kjempetungt hver gang. Har selv hatt min beste fremgang i markløft noensinne med å kjøre markløft 5 ganger i uken, så du kan helt fint kjøre markløft 2 dager etterhverandre. Men det kan nok være lurt å f.eks dele det inn i to lette/eksplosiv dag og en litt tyngre.
 10. Jeg kjøper det på Meny. Og ja, det er som oftest litt dyrere enn på hermetikk:( På Meny koster det 30kr for en 3pk på tilsammen 600ml. Jeg vet at det finns hermetikk uten bpa også, f.eks denne. Vet ikke om noen butikker i norge selger den da.
 11. Jeg er veldig glad i kokosmelk, men kjøper alltid på kartong. Det hormonforstyrrende stoffet, BPA, er i mange hermetikkbokser (sitter i lakken på innsiden av boksen). http://www.nrk.no/livsstil/hermetikkdiett-gav-hoye-bpa-verdier-1.10979699
 12. Det er vel en normal regel i markløft at man skal spenne seg opp på nytt for hvert løft. Altså puste inn med magen og spenne opp for hvert løft. Dette er ihvertfall en mer sikker måte å løfte på. Lurer forøvrig også på hvorfor du ikke løfter konvensjonell markløft. For variasjonens skyld?
×
×
 • Opprett ny...