Gå til innhold

Torem9

Medlemmer
 • Innholdsteller

  9
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Torem9

  Hvorfor?

  Har egentlig et helt normalt kosthold, uten sjokolade, brus og chips. Vet at det er et dumt spørsmål, men hva er den store forsjellen mellom cola og vanlig sporsdrikk? begge inneholder omtrent det samme, bare med mer sukker(men gir det ikke mer energi?) og med sjokolade og banan? stappfulle i karbohydrater begge to, bare mer sukker og protein i sjokoladen. som sakt så har jeg sikkert heeeelt feil, men hjelp meg å forstå legger forresten ikke på meg nesten uansett hva jeg spiser.
 2. Torem9

  Hvorfor?

  Jeg lurer på om hvorfor det kalles usunt å f.eks. drikke noen glass med cola før trening og ta en stor glass med oboy og ei plate med sjokolade etter økta? Du får jo i deg koffein og energi før økta og karbohydrater og protein etter?
 3. Takk for svar! Har to 1,5L flaske med vann i kjøleskapet som jeg tømmer hver dag
 4. Har lest artikler om at du får ingen øking av å blande koffein og kreatin, men det er de 2 produktene jeg liker best. Må jeg kutte ut den ene? Noen med erfaring?
 5. For øyeblikket bruker jeg: - Whey-80 - CLA - Ripped Hardcore (koffein) - L-Glutamine - ZMA - Creatine - Omega 3 Ellers et normalt sunt kosthold Fungerer supert og har merket stor øking! Anbefales Har du et forslag til en forbedring i min liste så er det bare og komme med den
 6. fungerer meget bra! spesielt om du ikke liker kaffi
×
×
 • Opprett ny...