Jump to content

Bianca

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 1. Takk for svar Vil kreatin hjelpe meg til å bli sterkere/ få mer muskelmasse? Er ikke nødvendigvis det at jeg trenger å gå ned så mye i vekt. Skal tåle å veie 60 kg så lenge kroppen min strammes opp (selv om jeg gjerne vil ned 5 kg til). Uansett, oppstramming er viktigst!
 2. Har trent mye de siste to årene, men tidligere har jeg fokusert på kondisjonstrening for å komme ned i vekt. Nå trenger jeg å stramme opp kroppen min og få ned fettprosenten min, og har derfor begynt å trene mye styrke. Har lyst til å få mer markerte muskler, syns det er flott å se fit ut, men hovedfokuset mitt er oppstramming og mindre fett. Har holdt på i to måneder nå, og har blitt sterkere, og kan se mer antydning til muskler, men fettprosenten er den sammen, og vekten har gått litt opp. Har kjøpt proteinpulver som jeg tar (vet at jeg ikke får i meg nok proteiner gjennom kosten), men tar dette kun de dagene jeg trener styrke. I tillegg lurte jeg på tilskuddene BCAA, CLA og Kreatin, er dette noe jeg burde prøve? Kan det hjelpe meg å få ned fettprosenten min? Har lest mye om det på nettet, men er så mye informasjon, så blir helt surrete i hodet. Har ikke lyst å proppe i meg masse hvis det ikke er noe vits. Noen som har noen innspill/ tips til meg, eller egne erfaringer å dele?
 3. Hehe, det har jeg gjort mange ganger! Har hatt ipoden liggende på tredemøllen, blitt så ivrig når jeg løper at jeg har kommet borti ledningen til øreproppene mens jeg har løpt, og ipoden (eller iphonen da) har fløyet bakover. En gang klarte jeg og gjøre det 3 ganger på rad!
 4. Jeg også har det sånn! Kjenner litt ut som om det er noe som ryker, og så kribler det litt. Kjenner det når jeg tar dips og det er skikkelig tungt. Men følelsen går over med en gang belastningen er over.
 5. Jeg er veldig fornøyd med tiden min på 10 km på Oslo Marathon i år, 45 min 20 sek. Målet mitt det siste året har kun å komme under 50, så er ganske så fornøyd med meg selv
×
×
 • Create New...