Gå til innhold

Magne Støen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Big-p, har du excel ark for texas method? Finner ikke med kilo utregning.
 2. Ble Domus, funker bra, og kan trene på athletica andre steder i byen.
 3. Flytter til Sogn studentby, og lurer på hvor jeg bør trene. For min del er det viktig å kunne trene mark, benk og knebøy, og vil helst ha skikkelig stenger og plater. Apparater og gruppetimer er ikke viktig. Vil helst at det er billig, men kan strekke meg til 500kr i mnd. Sett det er et stort anlegg for studenter, Atlethica Domus, og et litt lengre unna, fresh fitness. Om noen har tips, evt. bor i området og har erfaringer, gi meg gjerne råd!
 4. Ja, godt styrkegrunnlag er verdt å bruke tid på Sheiko-programmet så ikke dumt ut det heller.
 5. Hei! Jeg har sett litt på en artikkel på mengdetrening ( http://fitnessbloggen.no/bli-sterkere-med-mengdetrening/ ), og syns det virker som en lur måte å trene på for økt styrke. Jeg trenger da litt tips for hvordan jeg gjennomfører det programmet her. Står lite om hva slags pauser man skal ha mellom sett, stort sett vil man jo ha 2minutter+ mellom tunge sett, men med tanke på at det stort sett er veldig lav vektmotstand og mange sett, vil jo det gå med mye tid. Noen som trener lignende, og som vil gi meg en liten innføring?
 6. Burde ligge på 3500-4000 kalorier dagen, så energirik mat som egg og havregrøt høres lurt ut ja
 7. Hei! Pågrunn av en del jobb, har jeg begynt med en måltidfrekvens på to måltid dagen. Har som regel spist minimum fire før, og lurer på om det er noen som har tips til meg. Klarer ikke store mengder til frokost, og pleier ikke å være sulten før rundt lunsj, altså ti-tolv. Noen som har prøvd lignende før meg, og hva funket for dere?
 8. Prøvd andre intervallprotokoller? Selv liker jeg 150metersdrag på romaskinen med 30sek-1min pause, men varierer ofte intervallene, og om jeg gjør de med løping, roing, osv.
 9. Du trenger ikke både dips og benk i samme økt, bare benk holder i massevis, eller brystdips. Kanskje du skal vurdere kun markløft, knebøy, benkpress og chins i ett par treningsperioder. Få opp grunnstyrken, og teknikken på de viktigste øvelsene. Viss du vil trene felre øvelser, kan du se litt på programmer som starting strength og X-press.
 10. så masse tunfisk da! Æææææsj altså!
×
×
 • Opprett ny...