Gå til innhold

torunnJ

Medlemmer
 • Innholdsteller

  169
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om torunnJ

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 20. nov. 1984
 1. Alle Canada Goose jakker har et serienummer, dette finner du på innsiden av jakken! Men er jo ikke veldig vanskelig å "fake" dette serienummeret heller..
 2. Til den prisen kan den umulig være ekte!! Sorry to tell! Du vil nok merke det raskt på kvaliteten ved at det f.eks ikke er ekte dun!!
 3. Norges Idrettshøsykole tilbyr også PT studie på deltid: Fitness - NIH.Internet Her får man også studiestøtte fra lånekassen vil jeg tro, ettersom det gir studiepoeng!
 4. torunnJ

  Dagens negative

  Løp intervaller i dag.. plutselig hører jeg en "Squik" lyd fra foten, og BANG - klarer ikke lenger gå eller stå på foten!!! Jeg dør innvendig!
 5. Jeg ønsker å vri litt på dette.. hvorfor må staten støtte alt og alle, kan vi ikke alle bare betale mindre skatt?! Meeeen, skulle jeg fått noe form for støtte måtte dette vært støtte til parkering.. koster skjorta å parkere i Oslo!! Og kanskje litt støtte per parkeringsbot også?! Klarer ikke overholde parkeringstiden når jeg trener, er rett og slett UMULIG!!!! (Bla bla.. du kan jo bare gå eller sykle.. bla bla)
 6. Er veldig glad i å stå på ski.. bortoverski, nedoverski og afterski...
 7. torunnJ

  Eksamen - HJELP

  Så ikke den før nå jeg..
 8. torunnJ

  Eksamen - HJELP

  Da ville jeg svart de tre alternativene som er mulige Sirkumduksjon er vel når man dreier rundt hele leddet, men her er jeg ikke 100% sikker altså!
 9. torunnJ

  Eksamen - HJELP

  I Fitness Basis anatomi pensumet står det at biceps brachii har følgnde funksjoner: - Fleksjon i skulderleddet - Horisontal adduksjon i skulderleddet - Fleksjon i albueleddet - Supinasjon i albueleddet Så ville kanskje gått for den fasiten?! Da kan du hvertfall begrunne fasiten din om du må klage f.eks! (Kompendiet er fra våren 2012 skrevet av Ola Eriksrud!)
×
×
 • Opprett ny...