Gå til innhold

Heavyweight

Medlemmer
 • Innholdsteller

  34
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Heavyweight

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Egg og fisk er jo også fine proteinkilder som passer for de som ikke spiser kjøtt.
 2. Hei. Jeg har et lite spørsmål, av ren nysgjerrighet. Jeg trener styrke to ganger i uken, og har i det siste oppdaget at jeg er tyngre morgenen etter en styrkeøkt enn andre morgener. Er dette vanlig? Har det kanskje noe sammenheng med at musklene holder på vann når de restituerer seg?
 3. Hva som er for mye trening, er veldig individuelt. Så om du trives med dette, og kroppen har det bra, er det bare å fortsette.Om du spiser gode matvarer i overskudd, sover godt om nettene og generelt er sunn, har kroppen bedre forutsetninger for å trives med høy aktivitetsmengde. Men det må sies at jo mer aktiv du er, desto mer må du spise for å legge på deg.
 4. Bakdelen med kampsport-treninger er at om det er noen andre som organiserer den (dvs en trener som holder treningen) har du mindre kontroll over hvor intensivt det blir, altså hvor mye kardiotrening du får ut av timen. Fordelen er at det ofte ikke føles som trening fordi det er så gøy og du rekker ikke å tenke over at du blir sliten fordi noen slår etter deg eller ligger oppå og prøver å kvele deg. Om en ikke blir mindfull av det... Siden det er spesielt kardio du ønsker kan du sjekke ut forskjellige klubbers/sentres kickboksing og boksing-opplegg, her er det ofte noen timer spesielt innr
 5. næringsinnhold.no er en fin side der en lett finner kaloriinnhold
 6. Hvor mye glykogen er det egentlig kroppen lagrer om en spiser normale mengder karbohydrater? Og vil en miste alt dette om en kutter alle karbohydrat?
 7. Brystmusklene ligger litt høyere oppe og under fettvev og melkekjertler, derfor vil kvinner muligens se mindre utbytte av brysttrening enn menn. Men fastere brystmuskulatur vil føre til fastere pupper. Trene bryst = ingen hengepupper.
 8. Hvor lang tid vil det ta før vannet er ute av kroppen igjen da? Ligger nemlig helt på grensen i vektklassen min, og er ikke så lenge til konkurranse
 9. Hei! Jeg valgte kreatin i kapsler fremfor i pulverform, fordi jeg fikk fortalt at jeg da ikke kom til å lagre flere kilo med vann i kroppen. Stemmer dette med deres erfaringer?
 10. Om du synes det er vanskelig å snakke om det, kan du jo prøve å skrive det ned. Skrive et brev eller noe lignende, og gi det til han. Forklar han at du synes det er vanskelig, han forstår det sikkert
 11. Tidligere skulle en ha født for å få spiral, nå har de laget mindre utgaver som også passer for kvinner som ikke har født
 12. Kjønnene er mindre ulike psykologisk og biologisk enn mange vil ha det til. I hvert fall i mindre grad enn en skulle tro ut i fra hvor ulike kjønnsrollene er i samfunnet vårt. Innad i kjønnene er det større forskjeller enn mellom kjønnene. Derfor støtter jeg at det er lite fruktbart å tildele et kjønn spesifikke personlighetstrekk eller egenskaper, siden dette vil begrense hvilke trekk eller egenskaper folk vil finne det naturligå dyrke eller utvikle.
 13. Jeg gikk på Yasminelle i 3-4 år, og var ok sterk, økte ikke mye på tross av ganske mye trening. I desember sluttet jeg på pillene, og etter det har styrken min skutt i været (selv om jeg trente mindre styrke). Jeg gikk i tillegg ned i fettprosent uten å gjøre noe særlig for det. Så jeg mener at p-pillene definitivt holdt meg tilbake på styrken!
 14. Du kan jo prøve deg på yoga
 15. Det er flere gode plasser å trene MMA og mer spesifikke kampsporter i Bergen. MMA har de blant annet på Fight&Fitness og Fitness First, kickboksing og boksing på Bergen Kampsportsenter, og den beste plassen (dette er min veldig subjektive mening) å trene BJJ og SW i Bergen er Bergen Grappling. På alle de nevnte klubbene trener både folk som konkurrerer og de som ikke gjør det. Mye MMA-konkurranser er det jo ikke, pga norsk lovverk.
×
×
 • Opprett ny...