Gå til innhold

Blaster

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Blaster

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 01. juni 1987
 1. Bak på maten du spiser, så er det en ingrediens-liste. Finn frem kalkulatoren og regn. 1500kcal ser f.eks sånn ut. 100g havregryn, 200g H-melk, 400g karbonadedeig, 100g basmatiris og 3 egg.
 2. Altså, nå har jeg ikke sett noen dokumentasjon eller noe på når lats er mest aktiv, men merker selv at lats jobber mest fra når du ikke senker deg helt ned med utstrakte armer - til haken er nesten oppe ved stangen - som vil si ikke godkjent for mange.
 3. Siste del av løftet i chins, benyttes biceps mest. Angående sveising, så blir metal som sveises sammen sterkere enn det var opprinnelig. Det er en grunn til at alle bilrammer, sykler, etc er sveiset.
 4. Er en fordel, i hvert fall!
 5. Takk, takk, DukeNukem. Det så litt bedre ut ja. Takker så mye for svar!
 6. Bli schwææææææææær! Ikke bolesvær, men stor.
 7. Ok, ok. Har du kjørt det akkurat slik det er satt opp? Ser at det bare blir kjørt lite og ingenting direkte på legger, bicep(utenom chins) og bakre skulder, vil dette være noe "positivt" med tanke på at jeg vil fokusere på hypertrofi? Har lest igjennom hele greia, men syns det var lav frekvens per muskelgruppe, per uke og lite øvelser på nevnte muskler. Hva syns du/dere om det?
 8. Skal ta en kikk på dette, takker for svar! Har du hatt bra progresjon på dette eller? Kcal-overskudd, vedlikehold eller underskudd?
 9. Dette er ikke langt i fra. Ehh, here it goes. Jeg har trent styrke i 2,5år, ca, og trives utrolig godt. Har trent program som 5x5stronglift, børges 2splitt, og div andre 2splitter. Problemet er vel at jeg ikke klarer å holde meg til ett program over lengre tid. Målet mitt med treningen er og blir sterk, men mest fokus på størrelse. Hvordan bør jeg sette opp programmet, hvor lenge burde jeg kjøre programmet, hvilke øvelser burde jeg ha med, og hvordan legge inn progresjonen? Hehe, mange spørsmål, men det er jo en del her inne som innehar bra kompetanse på området. Så jeg hadde satt stor
 10. Hei, ville hatt en liten tilbakemelding på mitt program. Er det noen som kan/vil ta seg tid til å gi meg en liten feedback, eller? Dag 1 Styrke/overkropp Chins Pendlay row Benkpress Militærpress EZ curl Franskpress Dag 2 Styrke/underkropp Knebøy Utfall Strakmark Leggcurl eller glute ham raises Hanging legraise Dag 4 Hypertrofi/rygg og skuldre Chins Sittende roing, bredt grep Nedtrekk, smalt grep Hantelroing Skulderpress Sidehev Foroverbøyd sidehev Facepull Fronthev Dag 5 Hypertrofi/underkropp Frontbøy Utfall Leggpress Rumensk markløft Leggcurl Div mage
 11. Veldig mange jenter har en tendens til å ha "siste rest" på mage, rumpe, hofter, til dels armer. Men noe fasitt er det jo ikke.
 12. Så klart. Du brenner en god del kalorier på å løfte tunge ting. Ikke slike små rosa manualer, du må tørre å presse deg selv. Men, ja, jeg kjører aldri kardio når jeg skal ned i fett%, jeg spiser heller litt mindre og trener styrke.
 13. Ja, det kan du. Er kun snakk om kalorier ut og kalorier inn. Forbrenner du mer kcal enn du inntar så vil du gå ned i fett%.
×
×
 • Opprett ny...