Jump to content

bælfeit

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

 1. Forstår at en del av dere synes tatoveringer er "møkkatøft". Til dels har det blitt sett på som "tøft" fordi en del skumle typer har pleid å være de som ble assosiert med tatoveringer, eks. Hells Angels. Spørs vel bare om det i fremtiden blir sett på som så "møkkatøft", nå som det har blitt så mainstream, så er det ikke de tøffe typene man vil assosiere det med. Når det gjelder at noen mannfolk synes det det er utrolig vakkert på et eller smekkert kvinnfolk, så kan det det godt hende dere synes det, men det er feil. Ser man objektivt på det, så blir det rett og slett bare en nedgradering av personen som bærer det. Dette er nok vanskelig for mange å forstå, og kunne resonnere seg frem til, da det for mange er koblet til en del irrasjonelle følelser, og derfor blir sett på som "angrep" på ens identitet. Så for å oppsummere, nei, det er ikke møkkatøft, og nei det er ikke utrolig vakkert.
 2. I grunn ikke, men naturlig er selvsagt best Når alle er så opptatt av å spise rent og uten tilsetningsstoffer, økologisk med diverse, så burde man jo behandle kroppen tilsvarende på andre måter og. Hva er er for eksempel vitsen med å spise økologisk og/eller sunt, om man implanterer kroppen full av silikon, eller blekk?
 3. Langtifra slitsomt Og det er jo ikke andres utseende jeg irriterer meg over, er jo det "stygge" blekket andre prøver å gjemme utseendet sitt bak jeg irriterer meg over
 4. Linken til X-press på denne siden: http://fitnessbloggen.no/velg-riktig-treningsprogram/ må vel være feil?
 5. Jenter/damer med tatovering. Tattoveringer ser ikke pent ut, og ødelegger utseendet til kvinnene som har de.(gjelder også menn, men det irriterer meg ikke.)
 6. Takk for svar. Skal prøve noen av de der.
 7. Hei, Jeg jeg er på jakt etter musikk til intervalltrening. Musikken må passe til intervaller, som er som følger: 5 min oppvarming, 4 min drag, 3 min rolig, 4 min drag, 3 min rolig,4 min drag, 3 min rolig, 4 min drag, 5 min nedtrapping. Altså trenger jeg musikk som er 3 minutter, 4 minutter og 5 minutter langt. Slik at musikken følger dragene. Nå har jeg følgende liste: Muse, Uprising, 5 min og 5 sek Skrillex, Scary monsters and Nice spirits, 4 min og 4 sek Blink 182, All the smal things, 2 min og 48 sek Rihanna, S&M, 4 min og 4 sek Lena, Satelite, 2 min 55 sek Flo Rida, Good Feeling, 4 min og 7 sekunder Nero, Guilt, 2 min og 57 sek Taio Cruz, Hangover, 4 min og 5 sek Kelis, Bounce, 6 min og 1 sek Så, er det noen som har forslag til bra motiverende musikk som er så nært 3, 4 og 5 minutter som mulig?(den bør jo og passe til dragene)
×
×
 • Create New...