Gå til innhold

aaaaaaaaaaa

Medlemmer
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Poenget er om at du går like mye ned i vekt på en diett ved 1700 kcal over 1 måltid, som 1700kcal over 8 måltider.
 2. HVA? Får jeg ikke bedre erfaringer av å sitte på reddit?... My life is a lie...
 3. Du vet du kan få slag når som helst og dø? Takk for meg
 4. #værstetilfelletavhysterijegnoensinneharsett edit: Jeg håper virkelig at det var noe sarkasmeradaren min ikke tok opp, og ikke noe du virkelig trur.
 5. #hysteri Ta samme sjekken hjemme, og ellers dørhåndtak på jobb/skole. Hadde ikke blitt overrasket om det hadde vært omtrent de samme enhetsløse verdiene de kommer frem med her. En undersøkelse (som jeg ikke har kilden til) hadde sjekket at det er gjennomsnittlig ~10-100 ganger flere bakterier som finnes i fekalt materiale på matfjøla di, enn på dosetet. Ja, det er slike bakterier på kjøtt du kjøper i butikken, og du blir ikke syk av den grunn. Det finnes også flere millioner av bakterier på overflaten av huden din til enhver tid, selv etter en skikkelig dusj.
 6. Forfotløping kan jeg anbefale, enten tåsko eller sko med veldig tynn såle. Ble kvitt beinhinnebetennelsen etter 2-3 måneder. *disclaimer: Det funket for meg, trenger nødvendigvis ikke gjøre det for andre. Men er verdt å prøve!
 7. Studerer til en bachelor innen automatiseringsteknikk på HiST, blir muligens en master i kybernetikk på NTNU etterhvert
 8. Rule: 1# Be attractive. 2# Don't be unattractive.
 9. http://i.imgur.com/O5S5WTp.jpg http://i.imgur.com/4o6hm.jpg
 10. Bumper det å gjøre eksamensoppgaver. Det er ALT du trenger å gjøre, og absoultt det viktigste! 6 dager på ingeniørhøyskole er det jeg trenger for å pløye gjennom mye stoff, så du har ikke 'dårlig' tid sånn sett. Hovedtipset mitt vil da å være å forstå alle oppgavene du gjør. Om du gjør en oppgave uten å forstå den så er det omtrent det samme som å ikke gjøre den overhode.
 11. I samsvar med det jeg skrev? Neppe om man har en del å ta av. Og nå snakker ikke jeg 200 kcal over 3 år heller. Problemet er når man ikke vet hva man gjør så vil lav kcal inntak også bety lavt inntak av ellers vitale stoffer. Som er farlig.
 12. Å ligge veldig lavt på kcal er overhode ikke farlig i utgangspunktet om man har en del å ta av. Det som er viktig å skille mellom er andre stoffer i maten som er viktige, dvs vitaminer, mineraler, fettsyrer osv. Kcal er som sagt bare energi, det er alt det andre som gjør at kroppen faktisk kan fungere. Så lenge du passer på å få i deg nok av det så trur jeg rådet til legen er veldig lurt mtp stoffskiftet ditt.
 13. Alt for varmt i trondheim, glad jeg er ferdig med semesteret i morgen og skal hjem til hammerfest. Er en smule kaldere der, gleder meg!
 14. Alt for varmt, gi meg snø og vinter.
×
×
 • Opprett ny...