Jump to content

mmoXn

Members
 • Content Count

  38
 • Joined

 • Last visited

About mmoXn

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/26/1984

Contact Methods

 • Website URL
  http://gladmox.wordpress.com/

Converted

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg fikk en ny medisin nettopp. Den heter Xolair. En sprøyte i hver arm, hver 4. uke. Det har rett og slett gitt meg et nytt liv. Jeg har ikke hatt elveblest siden jeg startet på denne medisinen. Anbefaler den virkelig!
 2. Har selv slitt med elveblest i 5 år nå. Hos meg slår det ut ved press og trykk på huden (f.eks dersom jeg bærer noe tungt), trening og kulde. Er virkelig noe dritt! For min del, så hjelper det veldig med sol og varme. En tur til syden gjør underverker. Men er jo ikke alltid like lett å bare hoppe på neste fly til Spania når man får utslett. Nevnte dette for hudlegen min, så han sendte meg da til psoriasis-solarium. Er et heftig solarium, hvor du starter med å sole deg i max 10 sekunder. Så øker man med 10 sekunder for hvert besøk, dersom man tar 3 behandlinger i uka. Dersom det har gått noen dager siden sist soling, så må man begynne på 10 sekunder igjen. Dette er kraftige saker. (Husker jeg ble litt solbrent etter å hatt behandling som varte i ca 2 minutter en gang.) Det måtte noen behandlinger til før jeg kunne merke forbedring, men det hjalp virkelig! Det er legekontoret til hudlegen min som har denne behandlingen, og det går derfor på frikortet. Kan virkelig anbefales!
 3. Minus 20 kg!

 4. Gleder meg til å bli frisk!

 5. Jeg liker denne: Whey Protein Isolat 1000g Sjokolade Proteinfabrikken - Proteinfabrikken NO
 6. Jeg lager vanlig havregrøt (kokt på vann), så blander jeg en sjokoladeshake som jeg heller over den ferdige grøten. Kjempe godt! Ellers, når jeg er tom for prottis, så moser jeg en banan som jeg har oppi, samt mager vanilje kesam.
 7. Nyrestein er virkelig noe plagsomme greier!

 8. Treningsblogg - http://mmoxn.blogg.no - Oppdatert: 30.07.2012

 9. Klar for joggetur i lysløypa!

 10. <3 Cardio med Boksesekk <3

×
×
 • Create New...