Gå til innhold

Susan S

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Susan S

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 17. feb. 1993

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Er det så farlig da?
 2. Jeg vet faktisk om flere som har spist viltkjøtt, og ved selskaper osv hvor det blir servert formelle middager krever de ikke vegetar. Personlig så har jeg ikke gjort det de siste årene eller vært borti situasjoner hvor jeg må be om en spesiell type rett. Jeg tror at for veldig mange så er det en hverdagslig ting som man ikke tenker over. Litt som at man ikke spiser godteri, men en sjelden gang iblant så er det noen som "skeier ut"
 3. Se den gripende dokumentaren "Desert Runners"! http://www.vgtv.no/#!/video/77829/desert-runners

 4. Melder meg inn på nytt treningssenter i dag kl 16.00! Kjempe spent

 5. Spiser ikke du grønnsaker?
 6. Jeg har valgt dette pga. etiske årsaker, så takker alle som svarer på tråden min! Det er ikke lett å holde treningen ved like med en gang man slutter å spise kjøtt - slik jeg har opplevd det. Trengte et par mnd før jeg slutta å føle meg sliten og fikk vondt i hodet under trening, selv om jeg var veldig opptatt av en stor tallerken med masse frukt og grønt + kosttilskudd.
 7. Har laget meg en loggbok :)

 8. Ser veldig frem til å lage ny plan innen kosthold i dag!

 9. Susan S

  Veganer

  Jeg er vegetarianer og skal etter hvert trappe ned til å bli veganer. Nei, det er ikke pga. boka "Skinny Bitch", men pga. hva jeg personlig mener er moralsk rett. Det blir spennende å se på blodverdier og andre observasjoner som mål, vekt ect. siden jeg er veldig glad i å trene. Noen andre som er i samme situasjon?
×
×
 • Opprett ny...