Gå til innhold

mprz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  38
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. mprz

  Turn-off

  voksne sutrekopper som fortsatt bor hos mami og ikke eier egne meninger. ersj:pompous:
 2. Fatboy slim har jo produsert en del bra ting, altså! ON TOPIC: Har du diskutert det her med dama? Tenk babysteps, og ikke push på med trening fem ganger i uka, tjo og hei kjøttdeig! Spør hva hun har lyst til/hva hun liker. Fysisk aktivitet trenger jo ikke kun å skje på gymmet, men jogging ute/turer i marka, etc. Apropos kostholdet så er det mest viktig at det er variert, får i seg nok næring, men trenger absolutt ikke å være for streng heller. Skjønner at man blir bekymret hvis det går utover helsa, men et nogenlunde sunt kosthold skal man ikke klage på. Det viktigste er jo at man har
 3. oppdatering; hypermobiliserte håndleddene. etter nøye justering opplever jeg nesten ikke ubehag. (hurra!) gøy å kunne ta seksti kg igjen uten problemer
 4. Jeg gjør hipthrust, markløft, strake markløft på ett bein, benpress, bulgarske utfall, osv. Det tenkte jeg også. Men det føles ut som om leddet faller ut og "kollapser". Jeg er meget hypermobil og det skal meget lite til før jeg popper noe og får strekk e.l. og etter erfaring lurer jeg på om det kan være årsaken til ubehaget.
 5. Jeg har vurdert frontbøy, men liker ikke at baksiden ikke aktiveres like mye som på knebøy. Utfall tar jeg massevis av. Bulgarske utfall med stang og utfall bakover fra boks.
 6. I så fall, hvilken? Jeg har lenge slitt med at leddet mellom tommelen og pekefingeren når jeg utfører knebøy. Opplever dette kun på høyre hånd. Teknikken min har blitt vurdert av personlig trener, og jeg fikk skryt for perfekt teknikk. Problemet er at uansett om jeg har tommelen bak eller foran stanga, så får jeg innmari vondt og nå gidder jeg ikke mer. Noe annet jeg kan gjøre? Prøve knebøy med manualer? Annen type øvelse? Kom gjerne med forslag!
 7. mprz

  Guilty pleasures!

  Jeg bytter ut måltider til fordel for godteri. Blitt meget glad i vin, passer på at det ikke blir for ofte.
 8. mprz

  Dagens negative

  Slo hodet mitt i en kant. Fikk kul og har en jævlig hodepine.
 9. modern family,house, its always sunny in philadelphia, peep show (!!), true blood, QI, come dine with me (f9s), graham norton show, criminal minds (guilty pleasure), greys anatomy og private pratice. Disse jeg kommer på i farta. elsker tv!
 10. Jeg elsker at du skriver kaffi, da jeg har som uvane å bruke det muntlig! f9s Ellers mener jeg at det handler om å bli vant til smaken egentlig. Jeg taklet f.eks. ikke paprika. Begynte å ha det på ost, og etterhvert likte jeg smaken. Stekt og kokt paprika har nok ikke falt helt i smak enda, og unngår det hvis jeg kan. Men(!!!) er det noe jeg takler så er det rosiner... æsj! Har prøvd å spise det så mange ganger, og nå har jeg rett og slett gitt opp. Vet du ikke hvorfor, men det er noe jeg aldri vil klare å like, uansett.
 11. Leste reglene, og tydeligvis gjelder det for alle. Merker jo at det er fåtall som hører på reglene, så de kan ikke være så strenge(?)
 12. Merker at det viktigste er teknikken. Har man den er det lettere å komme i gang, og komme tilbake. Dette er ihvertfall min erfaring.
 13. heller tights enn joggebukser. jeg er nok alene om den ;p
 14. Haha, den ser jeg jo. Hadde nok reagerte om jeg så noen med høye hæler på stranda, f9s..
 15. Må alltid ha rene hender. Snuse etter trening. Snuse etter måltid. Snuse når jeg ser på tv og skal kooose meg. Være våken til sent og stå opp tidlig (Synes døgnet består av få timer) Bla gjennom alt av netthandel, uten å kjøpe noe.
×
×
 • Opprett ny...