Gå til innhold

Kristian86

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. hehe! la merke til at flere andre her inne hadde det som kalles "lav truseføring´så tenkte jeg skulle gjøre det samme ,lol. når det kommer til sol er det helt uaktuelt(har twilight-rollespill annenhver søndag, så da passer det dårlig med tan!) men uansett, takk til dere andre for svar! tar gjerne imot flere tips, og comments på bildet åsånn!!
 2. jeg har vell egentlig kun lest meg opp på diett og kosthold, fordi jeg har hatt crossfitten ved siden av, men bør kanskje lese meg litt opp på styrketrening også, hvis det der var dårlig..
 3. såppas ja!! da får jeg glemme den, hehe! føler at knebøy blir litt bortkastet,ettersom beina får kjørt seg ganske bra på crossfitten(blir en god del løping fra stasjoner og mellom øvelser) så hvis jeg skal legge inn noe annet enn legghev på beina, må det nok bli en annen slags øvelse som isolerer hoftepartiet.
 4. crossfit er den ultimate treningsformen, som kombinerer styrke, koordinasjon og utholdenhet. Tok ikke lang tid før jeg så resultater. Jeg pleier å kombinere forskjellige stykreøvelser, som kjøres i raskt tempo etter hverandre. på den måten oppnår du både muskelvekst og økt kondisjon, på best mulig måte, på kortest mulig tid! Anbefales!!
 5. Jeg har sett den tråden! men jeg føler at det er litt andre kroppstyper der, enn det jeg har. Jeg føler hvertfall selv at jeg har ett litt bredere hofteparti enn det som kanskje er vanlig hos menn(men det er kanskje bare jeg som er selv-kritisk, som vanlig!!). selvom det er utrolig motiverende å se på alle forvandlingene da. Er det noen måte jeg kan trene hoftene smalere på? jeg har sett mange som bruker den maskinen der de presser lårene sammen/fra hverandre. er det en brukbar øvelse? Og takk for velkomst!
 6. Hei alle sammen! Etter å ha vært fast leser av fitnessbloggen lenge, har jeg nå bestemt meg for å bli medlem på forumet. Utrolig mange godt trente folk her inne!! Jeg har nemmelig bestemt meg for å forandre fysikken min. Jeg er helt greit fornøyd, jeg er ikke veldig overvektig eller no sånn, men jeg skulle gjerne forandret fassongen litt(les: gått fra en opp-ned V, til en vanlig V:cool:) Så da lurte jeg på om dere har noen bilder/artikkler om folk som har gjort lignende transformeringer, så jeg har noe å se på, og strekke meg etter! Føler jeg har ganske bra greie på trening og diett, sånn her
×
×
 • Opprett ny...