Gå til innhold

Manhandler

Medlemmer
 • Innholdsteller

  125
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Manhandler

 1. Ikke glem å like https://www.facebook.com/broteinshack
 2. Andre som er lei av å få tips om 'lange muskler' av middelaldrende kvinner?
 3. Litt forsinket Halloween-feiring.
 4. Dette skjer når du hører på broscience
 5. Det kommer mer, men er for øyeblikket uten PC i 2 uker i USA. Finner mye inspirasjon her though.
 6. Ingen tegneserie er komplett uten litt crossfit-bashing (selv om jeg trener det selv)
 7. Takk for bra tilbakemelding. Men jeg tror kanskje man faktisk må kunne tegne for å gjøre det bra i disse konkurransene?
 8. Siden jeg ikke kan tegne og har fritidsproblemer tegnet jeg noen striper om klassiske scenarioer en douchebag som meg selv daglig havner i. Kjenner du deg igjen? Hvis du vil følge fortsettelsen er det bare å gå inn på https://www.facebook.com/broteinshack og like! [ATTACH]148371[/ATTACH] [ATTACH]148372[/ATTACH] [ATTACH]148373[/ATTACH] [ATTACH]148374[/ATTACH] [ATTACH]148375[/ATTACH]
 9. Sa jeg topp 5? Mente topp 1! Damn, Kristin Holte! Og Froning virker ikke så veldig uslåelig lenger
 10. Etter en utrolig sterk start av Froning tror jeg det blir veldig vanskelig å vippe ham av tronen. Dessverre. Har lyst å se Khalipa ta gullet hjem til NorCal! Jeg tippet på forhånd topp 10 på Holte og står for det. Styrke er nok ikke hennes styrke (hvis det er lov å si) som vi så i OHS-eventen i natt, men i morgen på Triple 3 tror jeg vi får se en topp 5-plassering!
 11. http://instagram.com/p/pvZkVvL76v/?modal=true
 12. Crossfit HQ sin mainpage-programmering de siste 5 årene har ihvertfall nedprioritert stricte pullups rimelig hardt. Så kan det diskuteres om det er en bra programmering eller ikke. Se http://blog.beyondthewhiteboard.com/2014/05/08/crossfit-com-programming-analysis-part-2/ for detaljer.
 13. CrossFit som sport har nok litt til felles med strongman, ja. Der strongman-konkurranser fokuserer stort sett utelukkende på rå styrke, inneholder de fleste CrossFit-konkurranser elementer av muskelutholdenhet, styrke, lungekapasitet, koordinasjon og smidighet. Noen av grunnene til at CrossFit er så lett å hate: En haug med uintelligente utspill fra ledelsen (Crossfit HQ) ala "CrossFit er den beste måten å bygge muskler på naturlig", "Det er ingen hensikt med doptesting off-season" osv osv Haugevis av dårlig programmerte WODer som fører til hårreisende teknikk hos selv eliteutøverne. Gen
 14. Det er fordi det ikke har noen hensikt å bruke tid og krefter på å senke den sakte ned igjen, siden det faktisk går på tid. Som regel brukes det bumper plates også, så de tåler det greit. Dropping av vekter er ikke akkurat enestående for CrossFit™. 2xU-leggvarmere er forøvrig ikke noe kult i CrossFit™-miljøet. Det må være Rogue eller Reebok. Selv undikkene. Bouncing er forøvrig ikke tillatt i konkurranser.
 15. Crossfit bringer frem det verste i folk.
×
×
 • Opprett ny...