Jump to content

Hobbito

Members
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

About Hobbito

 • Rank
  Member
 • Birthday 06/04/1993

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har hatt en pause i en del år. Da jeg startet å trene og tok kreatin for en 7-8 år siden var det mye snakk om å måtte ha en oppladningsfase i noen dager før man kjørte 5/10 g om dagen, at man burde ta lange pauser etter et par måneder osv i fare for å overbelaste nyrene elno? Var dette bro science, eller er regla fortsatt den samme?
 2. Hei, sorry sent svar. Skulle innom og bumpe tråden ettersom det ikke har blitt bedre, og merket at jeg ikke hadde svart Det er egentlig mest vondt fra navelen og rett ned. Smertestyrken øker med urineringslengde, og avtar rett etterpå. Merkelig..Kan det være en enkel lyskestrekk?
 3. Takk. Dette virker faktisk logisk. Mtp at jeg har sittet mye de siste månedene er nok ikke denne muskelen noe særlig aktivert. Jeg begynner treningen Takk igjen. Edit: Så at du ba meg trene for å se om de samme smertene oppstår. Har gjort noen øvelser nå og får ikke smerter. Kan det bety at dette ikke er årsaken likevel?
 4. Også hvis jeg løper. Smerten sitter mellom navel og skritt ganske nøyaktig. Men som sagt sprer det seg øyeblikkelig til HELE lyskeområdet og inn i testiklene. Ingen smerter ved annen bevegelse.
 5. Noen som har opplevd det? Smerten brer seg i hele underlivet fra hele lysken, inkl testiklene. Jo mer jeg trener jo vondere blir det. Opplevd det totalt tre ganger nå. Smerten er av den intense, nærmest uutholdelige variant hvor jeg ikke helt vet hvor jeg skal gjøre av meg før det går over (typ 5 sek etter at jeg er ferdig å urinere). Hørte med legen, og han sa det kunne være lyskestrekk. Litt småbekymra ettersom jeg også har slitt med hoven og vond spyttkjertel i over to måneder (har derfor ikke trent utenom disse tre gangene, så det kan kanskje ha fått strekk av det?)..
 6. Hvor gjør dere dette? Det er veldig lenge siden jeg har fått sett hvordan det står til med alle vitaminer, kolesterol, testosteron osv. Sist var fastlegen min er veldig skeptisk til at jeg kom innom kun for det, fordi "du er så ung, det er bare tull". Er det andre steder å gå for å få dette gjort fort, enkelt og billig?
 7. Hei! Har i lang tid fått inn fiber ved å spise MANGE rugknekkebrød daglig. Begynner nå i full jobb, og det blir litt mye bry å gjøre hver dag. Tenker heller å lage en enkel havregrøt med noe fibertilskudd, og lurer da på hva slags jeg burde ha? Så litt på fiberfin, men den hadde MAISstilvelse. Kanskje jeg er unødig skeptisk? Hva anbefaler dere?
 8. De så litt klunkete ut for min smak, men takk for svar
 9. Hei! Begynner snart i fast jobb hvor jeg trenger noen komfortable joggesko. Har sett så mange det siste året gå rundt med disse svarte og hvite Nike-joggeskoene. Kunne tenkt meg å få noen sånne – ikke fordi alle går med de, men fordi jeg synes de er utrolig kule, og jeg tror det ville passe fint med det jeg går med vanligvis. Så hvilke modeller er det snakk om? Søkte litt rundt og fant navnene "Free 5.0" og "Performance". Hva er forskjellen, hvilken er best og anbefalte, og er det eventuelt andre jeg kanskje burde vurdere? Og hvor kjøper jeg de? Villig til å bruke en og en halv lapp (+/-) for noen gode sko!
 10. Ja ok, enig om det var det hun mente. Hadde kanskje vært tydligere om det faktisk var det hun skrev.
 11. Hmm. Så om du gjør et helt idiotisk valg og skjønner det først etterpå, burde det ikke være mer beundringsverdig å innrømme feilen og legge seg flat? Det er det alt for få som er selvsikre nok til å gjøre.
 12. Hobbito

  Favorittpodcasts

  Hører religiøst på hver nye episode av: The Joe Rogan Experience (minus når han har på MMA-fightere. Da er det bare kampsnakk) Oscar Podcast Doug Loves Movies Mark Kermode and Simon Mayo's Film Reviews Misjonen The Empire Podcast KCRW's The Business Filmfrelst Scriptnotes Utcast Filmskolepodcasten The Skeptics' guide to the Universe Startalk Andre gode podcaster, men hvor jeg kun laster ned og hører de mest interessante, nye episodene: The Nerdist The Tim Ferriss Show Talk Nerdy Rotten Tomatoes Podcast Pointless Deathsquad Bertcast Ekko P2 Broken Projector Opie & Anthony Bulletproof Radio Tangentially Speaking Q&A with Jeff Goldsmith Vice Skeptic Tank Slash film The Tolkien Professor The Duncan Trussell Family Hour KCRW's The Treatment
 13. 229! Viktig å se mye god film når man skal bli filmregissør.
×
×
 • Create New...