Jump to content

mariqita

Members
 • Content Count

  27
 • Joined

 • Last visited

 1. Det var mandag 17/9. Ferdig på jobb kl 16. Kjører rett på trening for å ta da dagens økt. Aller helst ville jeg kjøre rett hjem den dagen. Motivasjonen var lik null. Uken som hadde vært hadde jeg ikke vært noe flink med kostholdet. Og mens jeg gikk på tredjemølle så tenkte jeg over hvor skuffet jeg var over meg selv. Mistet litt troen at jeg skal klare det. .... Plutselig hører jeg en stemme som sier til meg " DU ER FLINK, DETTE GÅR BRA" Det er trener Thomas Hjelde Thoresen. Treningsøkten ble super. Takk Thomas for du ga meg motivasjonen tilbake. Skulle visst ikke mer til denne gangen.
 2. Masse trening og null peiling på hva jeg driver med innen kosthold, bare spise sunt! Så får vi se hvordan man ser ut til sommeren!
 3. Kanskje jeg spør litt dumt nå men hva er pkf og BCAA?
 4. prøver å være litt manisk, da jeg har behov for det
 5. Jeg syntes det er såååå vanskelig å gå ut med venner og spise sundt, ikke mat som er stekt i usunnheter eller lignende. Hva velger du når du går ut..? hvilken restaurant foretrekker du?
 6. Tar veldig veldig gjerne i mot konstruktiv kritikk og råd, som kan hjelpe meg på veien til å nå målet jeg SKAL klare å nå!!

 7. Er det ikke bra å spise rosiner?
 8. Høres godt ut. men bruker du da lefse med fiber istedet for de vanlige lefsene?
 9. en boks hermetiske tomater, en gulrot og en løk istedet for pastasaus med masse sukker var en god ide. Den skal jeg bruke
 10. Er fersk på kosthold, trenger litt tips. Vet at det fins oppskrifter her inne. Men ville høre hva dere spiser.
 11. Var på trening kl 0500 i dag .. en smule stolt av meg selv ;-)

 12. Da har det gått 1.5 uke siden jeg begynte å trene.

×
×
 • Create New...