Gå til innhold

thmz

Medlemmer
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Kosttilskudd-heaven < mobildeksel ??
 2. Kult! Var du ikke innom den butikken da?
 3. Dette er garantert spurt om tidligere osvosv, men gjør det likevel Reiser til London snart, og lurer på hvilke kosttilskudd folk anbefaler man burde kjøpe der nede? Evt. hvor? Og hvor mye får man ta med til Norge?
 4. Høres veldig bra ut da Har ikke målt størrelsen rundt låra/leggene mine, jeg trener ikke for størrelse. Men det er klart at det sikkert ikke hadde skadet med et ekstra par kg på beina! Man blir jo aldri 100% fornøyd.
 5. For det første, premier league er en av verdens mest fysisk krevende ligaer. Jeg bare antar at de fleste i PL er sterk i bøy i forhold til kroppsvekta si. Hvem er det du mener trener "kvartbøy" ? Jeg antar også at de fleste fotballspillerne i PL vet at Cristiano har god fokus på styrketrening, ville jo være dumt å ikke tilstrebe etter å bli best Messi er liten ja, men i forhold til kroppen hans, så har han store lår mener jeg da. Men hva som er stort og hva som er smått er jo relativt.
 6. Låra til messi er ikke akkurat små, tho!
 7. Som nevnt tidligere, så kommer det vel an på øyet som ser om beina er tynne eller ikke.
 8. Høres ganske sant ut ja. Men klarer ikke å se for meg at en PL-spiller IKKE er sterk i knebøy. Og ja det avhenger av hvor de er i sesongen og hvordan kampprogrammet er.
 9. Takk for oppmuntrende kommentar:) Neida, jeg vet jeg burde gi faen, men blir så provosert når jeg vet mine prestasjoner:) Teknikk er noe jeg fokuserer mye på for tiden, med tanke på tidligere skader pga dårlig teknikk, så løftene mine prøver jeg å gjøre så cleane som mulig.
 10. En gammel familievenn Alexander Tettey spiller idag fast på Norwich som er i Premier League. Ifølge han trener de en del bøy og mark, men såklart avhengig hvordan uken ser ut med tanke på antall kamper.
 11. Sist jeg løfta gjorde jeg det alene, så var vanskelig å bedømme fra eget perspektiv om jeg kom ordentlig under parallell, men prøver hvertfall på det. Uansett, er høvelig fornøyd med løftene:) Takk for litt backup!!
 12. Tror ikke en veltrent kropp har tatt over for klokka, tror heller den veltrente kroppen er blitt en ekstra attributt i tilstrebelsen etter høy status.
 13. Sier du at en høyt profilert premier league-spiller IKKE trener bøy mer enn en gang i uken?? Jeg har stor tro på at han trener tung bøy, ikke for bygging av masse, men for styrke og hurtighet. Jeg mener ikke det kun er fysikken som gjør han til en god spiller, men han er hurtig og eksplosiv, til tross for å ha relativt tynne legger. Neida, han er kanskje ikke en av de beste nå til dags, men god for alderen vil jeg påstå Er en grunn til at han enda ikke har lagt opp.
×
×
 • Opprett ny...