Gå til innhold

Arnulf

Medlemmer
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Arnulf

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vel som sagt "føler" man ikke så mye av den, men vet at de har en som heter Swole som skal gi en decent pump.
 2. Hva er vitsen med å rakke ned på andre på grunn av de liker litt fart her og der? Uansett bruker man det jo kun til tunge dager, fks maksløft. Mitt bidrag: http://www.chaosandpain.com/cannibal-ferox-stim-pre-workout-supplements/ Denne er kongen hvis man kun skal løfte. Får ikke noe tingling i fjeset eller kroppen, bare ren fokusert energi.
 3. Arnulf

  Flyktningskrisa

  1) Greit nok, skulle ikke delt videoen ovenfor. Men nå har Negativ kommet med endel faktabaserte argumenter som du ikke har svart. 2) Tror nok det beste er å totalt ignorere slike kommentarer, istedet for å gi dem oppmerksomhet. Er da en selvfølge at man ikke skal "like" kommentarene for å få dem opp. 3) Når folk skriver det, tror jeg heller dem mener at pengene staten bruker på å ta imot 8000 flyktninger skal burde heller brukes i nærområdene. 4) Klart det er en vanskelig situasjon, men som sagt tidligere tror jeg ikke Norge har godt av de sannsynligvis mange arrogante unge mennene som er
 4. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Men hva mener du da? Eller skal vi bare snakke om det er umulig å få en debatt?
 5. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Hvorfor kun snakke om feilene til menneskene som er skeptiske mot flyktninger? Jeg har sett mennesker i kommentarfelt som snakker som "Norges tekstkrigere", og de blir som oftest overrent med kommentarer som "SKAM DEG!" og "Jævla tosk!", noe som er greit siden dem er jævlig dumme. Men folk sier mye av det samme til mennesker som uttrykker vanlig skepsis mot flyktningene og ikke som har noen former for rasisme i innlegget sitt. Og hvorfor er det så mye snakk om rasisme? Er man rasist om man er skeptisk til Islam?
 6. Arnulf

  Flyktningskrisa

  En flott gjeng med flyktninger som virker både utdannede og tolerante.
 7. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Det er sant, men tviler på at spredningen blir såpass stor.
 8. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Allerede integrert ja, takket være en jevn liten strøm. Er en annen sak når det er snakk om tusenvis i året.
 9. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Det virker som det er en arroganse blant unge, muslimske menn, en arroganse jeg ikke vil ha i Norge. De er av den oppfatning at islams lover og retningslinjer gjelder i Norge og ikke Norges lover. Spesielt med tanke på hvordan de ser på kvinner. Og hvis disse mennene ikke blir ordentlig integrert og havner i ghettoer, tror jeg kveldene fremover for kvinner blir mørkere. Jeg tror de fleste eldre muslimene (i Norge) er mer fattet og ikke har så mye "glød" i seg over hva Koranen sier. Men det tar tid for menn å vokse opp. Og kanhende at synet på kvinner blir ført videre med arven.
 10. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Har observert at mange av personene som vil ha flere flyktninger hit, er unge mødre. Muligens de får et litt "sløret" syn når de ser små barn på nyhetene blant flyktningene. At de altså ikke helt klarer å skille mellom følelser og fornuft.
 11. Arnulf

  Flyktningskrisa

  Lurer på hva brukerene på Fitnessbloggen mener om den nåværende flyktningskrisen. Er nordmenn flest for flere flyktninger inn til landet? Har en følelse at de menneskene som er for saken, får mest mediedekning. Dermed kan det virke som "majoriteten av folket" er for. Er Norge bærekraftig nok til å ta imot såpass mange mennesker? Det virker som folk blir lett revet med når de ser på nyhetene og sier "Herregud så horribelt! Vi må ta imot den alle sammen", uten å tenke over hvor mange som kommer og hvordan vi skal ta imot dem. Jeg vet ikke hvordan krisen skal løses eller hvor mange som skal
 12. Hallois, har veldig mye fritid om dagane, som vil si mye søvn, mat og rom for trening. Kjører alternativ 2 av Plyo sin treningsplan:http://fitnessbloggen.no/plyoreps/. Føler meg fortsatt rastløs og sugen på mer på kvelden etter jeg har trent på morran. Lurer derfor på om det er noen av dere kompetente fitnessbloggen mennesker som har noen forslag til hvordan jeg kan moderere planen til to økter om dagen, fem dager i uken. Kan gjerne dytte inn noe kondisjon, men helst noe sykling eller løping (ikke jogging).
 13. Når blir man junior? Året man fyller atten eller dagen du fyller atten?
 14. Jeg er nå 2 uker inn i programmet, men det virker som jeg kanskje har det litt simpelt? Jeg kjører nøyaktig hva det står på T-Nation. T NATION | How to Build Pure Strength Hvis dere går litt ned så ser dere hele oppsettet. Men blir dette for lite?
×
×
 • Opprett ny...