Jump to content

StartingNow

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

About StartingNow

 • Rank
  Newbie

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nei, det har jeg ikke tenkt på! Skal gå inn å sjekke der nå. Tusen takk for tips😀
 2. Takk for svar. Har desverre ikke PT her hvor jeg bor, men du er inne på noe vesentlig vedr. kartlegging. Absolutt et sted og begynne:)
 3. Hei, Har etter siste sv.skap fått skikkelig utstående ribben på brystkassen. Som om alt underhudsfett bare har forflyttet seg ned på hoftene. Har ikke mye muskler er nok fettprosenten høy. Nå vet jeg rett og slett ikke helt hvordan jeg skal gripe det fatt..Ønsket er og bygge muskler og få fastere kropp. Jeg har en travel hverdag hvor jeg føler at jeg ikke får nok tid til trening, men det er vel en unnskyldning mange har..Er vel egentlig ustrukturert, liker ikke å trene styrke, men nå ser jeg at jeg virkelig trenger det!! Kostholdet er ikke noe å skryte av da jeg sjelden egentlig kjenner at jeg er sulten og av den grunn spiser for lite og ofte feil. Det skal legges til at jeg har noen låsninger i ryggen som gjør at jeg fort overbelaster om jeg gjør gale øvelser (har vært hos kiropraktor). Er 175 cm. og veier 61 kg. Noen har/har hatt samme problem og vil dele sin treningserfaring?
 4. Hei, Har etter siste sv.skap fått skikkelig utstående ribben på brystkassen. Som om alt underhudsfett bare har forflyttet seg ned på hoftene. Har ikke mye muskler er nok fettprosenten høy. Nå vet jeg rett og slett ikke helt hvordan jeg skal gripe det fatt..Ønsket er og bygge muskler og få fastere kropp. Jeg har en travel hverdag hvor jeg føler at jeg ikke får nok tid til trening, men det er vel en unnskyldning mange har..Er vel egentlig ustrukturert, liker ikke å trene styrke, men nå ser jeg at jeg virkelig trenger det!! Kostholdet er ikke noe å skryte av da jeg sjelden egentlig kjenner at jeg er sulten og av den grunn spiser for lite og ofte feil. Det skal legges til at jeg har noen låsninger i ryggen som gjør at jeg fort overbelaster om jeg gjør gale øvelser (har vært hos kiropraktor). Er 175 cm. og veier 61 kg. Noen har/har hatt samme problem og vil dele sin treningserfaring?
×
×
 • Create New...