Gå til innhold

MalinN

Medlemmer
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om MalinN

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 29. nov. 1990
 1. Hva er beste måten å bli kvitt fettet mellom bena og cellulitter på? Cardio, Cardio og mer cardio, eller er det andre ting man kan gjøre for å bli kvitt det?
 2. Hm, høres bra ut! Takk for tips!
 3. Jeg trener kun hjemme, og ikke på treningssenter. (ikke fordi jeg ikke vil, men fordi jeg rett og slett ikke har råd! ) Uansett.. Jeg trenger svar på et par spm. Jeg tenkte å skrive et treningssprogram, så det blir enklere å følge det. Men når jeg deler utover uken, hva skal jeg gjøre forskjellige dager? Hvilke muskelområder er det lurt å trene sammen? F.eks Rygg+Mage èn dag, osv..? Og om noen har bra tips på forskjellige øvelser å gjøre hjemme, så kom med de! ( Har bare manualer ) Takk!
 4. - Never let the fear of striking out, keep you from playing the game - eller min favoritt som jeg også har tatovert - Memento Vivere - (Husk å leve)
 5. Takk, det håper jeg også!
 6. Jo, jeg tar knebøy. Markløft gjør vondt igjen, samme med beinpress.. Så jeg må nok bare prøve meg litt frem å se hva som fungerer
 7. Ja, jeg skal finne treningssenter så fort som mulig når jeg kommer meg til rette. Har ikke så tunge vekter her at jeg får løftet tungt nok.
 8. Det blir knebøy med manualer, mye rygg og armer. Så er litt isolasjonstrening. Men jeg dimmet fra militæret for en mnd siden, og flytter til USA nå om et par dager, så derfor har jeg ikke meldt meg inn på et treningssenter. Jeg får ikke bruke bena siden jeg har klart å pådratt meg kronisk benhinnebetennelse, på begge bena. Jeg har ikke hørt på legen tidligere, og det må jeg betale for nå.. Og jeg spiser ikke mye nei, men er ikke noe usunt kosthold..
 9. Nå i det siste har det bare vært en times tur annenhver morgen og litt styrke når jeg kommer hjem. Får ikke lov til å bruke bena så mye.. Spiser enten et rundtstykke med egg eller et knekkebrød med noe annet til frokost. En Brødskive eller to til Lunsj og vanlig middag. Jeg spiser egentlig ganske lite til hvert måltid.. Men jeg skulle ikke tro at det skulle bli såpass av egentlig ganske lite trening. Hvertfall i forhold til hvor mye jeg pleide å trene..
 10. Ja, det der hørtes lovende ut! Takk skal du ha
 11. Ja, får håpe det er fettet som er på vei til å slippe da!
 12. Jeg prøver å trene regelmessig og fokuserer en del på kosthold, og har gjort det en liten stund nå.. MEN, magefettet er jo som en vannseng! Det har blitt skikkelig løst, akkurat som at det skulle bestått av 80% vann.. Så, hva skjer med kroppen min egentlig? Noen som har vært borti det samme?
 13. Fordi det er så mye annet som skjer når jeg flytter dit. Derfor er det vanskelig å finne et treningssenter med en gang jeg kommer dit
 14. Joda, når jeg kommer meg dit så skal jeg nok finne et treningssenter, men er nok allikevel ikke det første som skjer. Så nå før jeg drar og etter at jeg har kommet frem, om det er andre muligheter for kondisjonstrening utenfor treningssenteret. Ja, skal være der i 13 mnd i første omgang, mulig det blir lenger. Så treningssenter blir det etterhvert uansett, det er i mellomtiden jeg tenkte på
×
×
 • Opprett ny...