Gå til innhold

Krister T.

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Krister T.

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 03. april 1992
 1. Noen som ikke har fått varene gjennom tollen her? Bestilte en pakke fra iherb med faste produkter, og noen d-vitaminer pga de var gratis. Tenkte jo ikke på at disse hadde for høy IU(?). Sto i brevet fra posten at forsendingen vil bli returnert til avsender. Spørsmålet mitt er om de da sender alt tilbake, eller om det kun er det ene produktet(d-vitaminene)?
 2. Fant ingen video av øvelsen i farta. Ha stanga bak på nakken(som i vanlig knebøy), og gjør så høye hopp som mulig. Finnes andre muligheter også, men jeg synes denne fungerer bra for å bli mer eksplosiv!
 3. Prøvd hopp i rykk-stilling eller med stanga på nakken? Kjør gjerne flere reps. (Med stanga og noen lette vekter på selvsagt)
 4. Fint å se egen tråd om vektløfting! Forhåpentligvis får ennå flere i Norge øynene opp for denne fantastiske sporten(y)
 5. M Mye sannsynlig at den har blitt stoppet i tollen, men om du har ventet siden februar er det litt overdrevet lang tid.. Du har heller ikke mottatt noe beskjed fra tollen?
 6. Takker! Prisen er kanskje litt i grenseland med tanke på tolling da(n) Men du har mottatt den de gangene du (eventuelt) har bestilt den fra iHerb? (iom at det er et kosttilskudd) Beklager, men er litt grønn når det gjelder bestilling av kosttilskudd fra utlandet:whistle:
 7. Takk for svar! Da skal jeg sjekke det ut;)
 8. Noen anbefalinger på BCAA fra iHerb? Er man trygg på å få dette igjennom tollen, eller vil det lønne seg å bare dra over grensa og kjøpe i Sverige?
×
×
 • Opprett ny...