Gå til innhold

GunnSiriMT

Medlemmer
  • Innholdsteller

    62
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Om GunnSiriMT

  • Rang
    Medlem
  • Bursdag 25. april 1994
  1. Høyde ca 165, vekt 61-63. Målet er å minske fettprosent, holde meg på vekta, bygge muskler/styrke
  2. Hei! Håper noen kan hjelpe meg og komme med tips hvordan jeg skal legge opp en matplan. Vi helst slippe å planlegge i detaljer og ha for mye av samme maten. I ukene trener jeg 4 dager, går på skolen på dagtid fra 8.15-14.00 og har deltidsjobb utenom. Ca matplan nå: Frokost: ca 8 - havregøt med kanel (får på skolen) Mellommåltid: Banan, grønnsak ol. Lunsj: Middag, grove rundstykker ol. Middag: Varierer spørst hva jeg har tid til mellom jobb/ skole Etter trening: Banan, shake, riskaker, ol Kvelds: Weetabix, kesam, cc, ol ( prøver å ikke ha for mye carbs, ps.ikke alltid jeg få
  3. Ja er på trening jeg tenker på. Er ikke mange hos oss som bruker det. Vet det ikke er lov på kokurranse, men løfter som regel med utstyr då, så blir ikke så mye raw
  4. Arh det var domt! Men maxrep kommer på NM i benk i Bergen på Søndag så får ta på meg tightsen å prøve Takk for gode svar! Ps. Bruker dere på albuer også?
  5. Når det skal brukes til begge deler? Lurer på å velge stram og håpe den går over tightsen også
  6. Da burde jeg velge "stram". SKal bruke de over tightsen til vanlig og rett på kneet i konkurranse
  7. Har sett på de størrelsene, men hvor du måler ? skal du velge stram eller normal?
  8. Har noen erfaring med størrelsene på SBD knevarmerene? I følge målene kan jeg såvidt ha M men andre sier jeg kan ha S men hvor måler du de målene som står ?
  9. Da skal jeg prøve å få i meg mer fett i måltidene. Heller helmelk enn lettmelk
  10. Bruker olje til å steke maten, smør på skiver av og til, lite nøtter, Må bli flinkere med kjøtt og fisk. Går mye i kylling. Takk for svar!
  11. Fett som i fastfood eller tenker du på andre former?
  12. Jeg er en jente på 19 år som er ca 167cm høy. Jeg trener 3 ganger i uken i ca 2timer med styrke. Jeg har begynt med styrkeløft og vært med på et par stevner. Min utfordring er å få i seg nok mat som holder meg mett og nok energi. Ikke alltid har jeg energi nok på trening. Som oftes ligger jeg på et energiunderskudd etter trening. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få i meg nok mat slik at jeg holder energien fra morgen til kveld. Jeg spise frokost, lunsj, middag og kveldsmat. Så har jeg som regel å ha karbohydrater og proteiner i hvert måltid. Jeg spiser for det meste bare ren mat. H
  13. Rotmosgrateng: kok poteter, kålrot og gulerøtter + litt salt. Jeg pleier å mose(stavmikser) potetene først så legge de i en ildfast form i bunnen. Så tar jeg kålroten og gulerøttene og moser de, legger de over potetene. Til slutt har jeg kyllinkjøttdeig som er stekt og blandet med løk og opphakket tomater, tar det på toppen. Helt til slutt ost og rett i oven til osten er smeltet Poteter ca 6-7 Hel kålrot Gulerot ca 3-4 En pakke kjøttdeig Løk En boks opphakket tomater Ellers pleier jeg ha gulerøtter, poteter og kyllingfilet i en ildfast form og rett i oven. Synes gulerøttene blir v
  14. Tusen takk! Ja det begynner å bli populært i klubben
×
×
  • Opprett ny...