Gå til innhold

JarleS

Medlemmer
 • Innholdsteller

  709
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om JarleS

 • Rang
  Avansert medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Størrelse avhenger av matinntak...
 2. Har ikke lest alt i detalj her. Synes teknikken ser greit ut, ikke noe å frykte. Aktivering av kjerne er viktig, bare å jobbe videre for å få med magen i større grad også. Beltebruk på tyngre sett kan være en idè her Angående hofte - sumo anses som mer belastende for hofte enn klassisk mark. Selv de som konkurranseløfter sumo trener i hovedsak klassisk mark - sumo benyttes kun på tunge sett og for teknikktrening. Typisk frekvens er 1 gang hver 1-2-3 uke. Ergo må selv de som løfter sumo lære seg klassisk ganske bra
 3. Vet ikke helt konkret hvordan dette henger sammen, men det jeg har fått med meg så langt er at det er høyt volum på relativt lav belastning. Antar det er for å avlaste CNS. Det kjøres jo gjerne kun i svært korte perioder, så vil ikke tro at det er andre særs viktige mål her. Det eneste programmet jeg har sett konkret er det Stian kjørte etter VM i fjor, han vil kanskje si litt mer selv evt.
 4. JarleS

  Dietmar

  Umiddelbar og stor risiko. Alle jenter som har kjørt dietmar til dags dato må barbere ansiktet jevnlig og ta piller for å motvirke den økte testosteronproduksjonen i kroppen.
 5. JarleS

  Dietmar

  Ville kjørt en reell 1RM-test først, feks etter en uke deload hvis du ikke har fersk maksing bak deg, og så kjørt på som eirich sier. Alternativt, hvis du er veldig fersk, kan du sette opp noe mer men ville ikke gått over 15kg i noe som helst tilfelle.
 6. JarleS

  Leg Day(s)

  Kjører bøy 5 ganger i uka, fungerer svært bra Har tidligere hatt god erfaring med 3.
 7. Fikk EliteFTS sitt 6.5mm belte for en stund siden. For meg var det helt perfekt, det er mykt og med god form under hele løftet. Svært fornøyd!
 8. Det er jo naturligvis en viss sammenheng, men de som trener for økt styrke har ofte en konstant kroppsvekt, mens de som trener for økt muskelmasse ofte har mye tregere progresjon. Hvis dette ikke hadde vært tilfellet ville alle byggere og styrkeløftere trent likt.
 9. Da ville jeg vært mer opptatt av vekt og fettprosent enn økninger i styrke. Dersom vekten går opp og fettprosenten står relativt stille så øker jo muskelmassen.
 10. Jeg mener det viktigste er å sette seg realistiske og konkrete mål og jobbe mot èn ting av gangen. Man kan ikke bli sterkere, få mer muskler, gå ned i fettprosent og få bedre kondis samtidig. Ja, jeg vet at det finnes en gruppe mennesker som tror de trener akkurat etter disse prinsippene, men det funker langt bedre å gjøre èn ting av gangen.
 11. Bedre gir ingen mening uten å ha noe å sammenligne med...
 12. 5x5 med autoregulering. Google it.
 13. Med unntak av styrkeløftsprogrammer så har jeg aldri kjørt noe fast opplegg. Jeg kjører en periode til jeg stagnerer, så går jeg ned på reps og opp i belastning. Ser ikke poenget å definere på forhånd hvor mange uker det skal være, det merker man jo godt uansett. Den dagen det sier stopp så klarer du neppe å fortsette økningen med samme volumet.
×
×
 • Opprett ny...