Gå til innhold

Gerdusyte

Medlemmer
 • Innholdsteller

  7
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Gerdusyte

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 27. april 1981
 1. Ja Kristin det sant jeg vet hvordan skal gjøres med matt, men angående programmer jeg brukte hele tiden nesten sammen, så derfor lurte nå at må fine lit bedre program og begyne bli mer kjent med trening ikke bare kommer trener som robot og ferdig, har lyst få min kropen veldig trent, men det sikkert må brukes mye tid og tålmodighet. Men tuuusen takk for svare, det hjelpe meg veldig mye :thumbsup:
 2. Hei Kristin, Takk for svare Ja lit om meg jeg er 31 år nå min vekt er 75kg, å hele tiden vært 64-65kg, min høyde 174cm. Jeg trent før styrke en dag kondisjon neste dag son trent fra mandag til lørdag, plus i tileg gå på tur med hund c 10km. Men nå jeg helt borte fra trening og trening programer mistet jeg, merke veldig bra på trening nå at jeg borte fra trening, men vil komme i gang som ført som mulig. Selv jeg er diebetiker nr 1, så jeg prøver spiser riktig mat og sun, men i det siste har ruttet med matt også derfor kommer de 8 kg i tileg . Så kanskje jeg skal begyne med 5x5 program og
 3. Vid du skal har denne belte bare si ifra
 4. Jeg trent hele tiden, men i 2012 vært lit borte fra trening så la på meg 8 kg :whistling:.... Mye....Vile få en bra treningsprogram hvor kan bruke 6 dage i uke. Kanskje det er noen hvor kan hjelpe med dette:wub:? Er passe til jente sammen treningsprogram som til guter? Takker! :thumbsup:
 5. Jeg selv bruke denne belte, uten belte neste vil ikke trener, utrolig fornøyd med dette. Jeg hadde til salg sone belte, jeg kjøper de belte i hjemland min, i Litauen.
 6. Smilet i øyet... er det lyset i vinduet som forteller at hjertet er hjemme...

×
×
 • Opprett ny...