Gå til innhold

Tryggis

Medlemmer
 • Innholdsteller

  387
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tryggis

 1. Tryggis

  Svenskehandel!

  Heihei! Jeg har nettopp flyttet inn i ny leilighet og skal fylle opp kombiskapet og skapene generelt med matvarer og tilskudd, generelt for en sunn livsstil, men også for å bygge på meg kvalitet. Skal da på en taktisk svenskehandel og lurer på om noen har tips og triks på hvilke merker og varer jeg bør se etter med riktig godt innhold. God helg!
 2. Tryggis

  Velge jobb..

  Følelsen min går ærlig talt på å være i ett ungdommelig miljø, reise litt og jobbe med kunder som verdisetter det en montører klarer (ikke skal klare). Men igjen, fristende å kunne jobbe med litt dyrere utstyr enn vanlig. Også er jeg usikker på hvor mye skatting det går på en firmabil?
 3. Tryggis

  Velge jobb..

  Jeg skal velge jobb, og har lite lyst å fortelle navn grunnet aner jo ikke hvem som er på forumet. Men hvem ville du valgt viss du kunne (der ene siden er det ene valget og omvendt): -Ingen skatting av firmabil / skatting -5kr mer i lønn / mindre -Faste arbeidstider uten mulighet for overtid / mulighet for overtid -Dyre produkter til installasjon og rike kunder / Ola Nordmann -Fast arbeidsstrøk / muligheten for reising -Rutinerte montører / ungdommelig arbeidsplass ..og jeg klarer ikke velge xD noen som har argumenter for eller imot ?
 4. Audi a3 -04mod 1,6 selges. For mer info kan du hyppig nå meg på både pm, mobil (95867734) eller epost ([email protected]). Gi ett bud, så tar vi det derifra:)
 5. Tryggis

  Dagens Glade

  De andre soldatene tok min del av kveldsvasken slik jeg fikk fullført treningen. Da snakker vi folk som forstår hvor mye treningen betyr for meg:LOL:
 6. Bananproteinpulver, banan, melk, havre og cc i en blender = banankaker!!
 7. Klassisk musikk, og ELVIS!! 0TQ19yDGBWTE7rEMXLtkRO ingen slår kongen!
 8. Når det runger over anlegget: SIVIL BRANNMELDING.. litt drøy kanskje, men jobb er det som gjør meg glad:rolleyes: samt når gutta skriker og motiverer på gymmet uanmeldt, får en ekstra futt av slikt(y)
 9. Jeg har ingenting imot å få kommentarer på løft og teknikk, faktisk, så fremmer jeg det. Viss man ser noen som har helt i natta teknikk bør man av ren og kjær medmenneskelighet gå bort og ihvertfall gjøre ett forsøk!
 10. Jeg kan tåle mye (sett bort fra all black og kjedesamlinger som ligner mer på en kjedekollisjon), men når jeg ser damer med baggy tynne fluffy kjolebukser.. det er for drøyt
 11. Jeg kan følge opp med enda en jeg:D pannekake > ett godt lag med skinke > ost > klissete jordbærsyltetøy > og selvsagt peanuttsmør! Farlig godt!!!
 12. ..og hva er vel bedre enn å starte tråden med at "Jeg er veldig god til å lage mest lyd på gymmet". Ikke en god trening uten ett par quotes hengende over seg på en tung dag:D
 13. Viss en lignende tråd allerede eksisterer, beklager jeg på det sterkeste, men for å bidra i trådingen på forumet kom jeg på en enkel å grei tråd mens jeg stod å ventet på mine gryn skulle koke seg ferdige Tråden går rett og slett ut på å skrive "Jeg er veldig god til å..." og da fylle ut tomrommet med noe du selvsagt er god til. Altså, enda en slags skryte tråd for å pressisere hva DU er god til (treningsrelatert selvsagt) slik at andre kan ta det som en utfordring, evt bli like god, også får du som enkeltperson skryte litt. Misunnelsen rår oss alle Så får man se, hvor populært det blir.. SE
 14. Fete rutiner.. hmm, let's see.. må vel være de nye vernepliktige på stasjonen som har "lest en plass" at for å maksimere alle musklene i kroppen best og mest mulig, så er det å kjøre til failure på mølla som gjelder. Altså, JA.. de løper til de detter av båndet(!), og jeg har ingen planer om å fortelle de noe annet med det første ihvertfall :rolleyes:
 15. men det er jo faktisk sant da:joyful:
 16. Ingenting bedre enn å kjøre sin egen stil!(y)
 17. Hva skjer viss du prøver noe annet? som å fylle diesel på en bensinbil? det går, men ikke optimalt?
 18. Jeg klarte å gå fra fatty 115kg til 60kg i sommerferien jeg var 17år, og det var lærerikt nok det. SItter på myemye fagnyttig nå som jeg skulle visst da, men back to topic- vendepunktet var da jeg kunne kjøre pushups for så og si første gang ever(y) samt kan vel nevne at det å si og være en som går fra fatty > beinvrangel > Ola Nordmann ..har endret synet på at alt er faktisk mulig med tid og vilje!
 19. Tryggis

  Dagens Glade

  Den dagen når man ikke trenger morgenkaffen for å våkne, men drikker de fordi.. og tar heeeeelt av. Snakker og springer fort som faen, glad og happy uten like- verden er min lekeplass, så får man melding der det står svart på hvitt av jenta du digger: "miss you<3" 'eeeeell yeah det er klissete, men det er mitt kliss!
 20. Benkpress, uten tvil. EER DET EEEEN motivasjonskiller der ute så er det den øvelsen.. det er noe feil når brystet er stort som fjell og man ikke løfter over 100kg i benk? 'eeeeell yeah!!
×
×
 • Opprett ny...