Gå til innhold

Nils A

Medlemmer
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Nils A

 1. Hehehe har du aldri hørt om troll før du eller?
 2. Ville bare gjøre deg obs på en liten regneleif, ellers et helt supert og fornuftig innlegg som jeg er veldig enig i :-)
 3. Hvis folk virkelig bryr seg om det så er de bra tette i hodet.. ikke tenk på hva andre syns, tren og kos deg :-)
 4. Nils A

  Dagens Glade

  Pers i knebøy igår :-) ferdig med 3 uker til sjøs idag, starter 3 uker fri med pils på brygga. Aaaaw yizz
 5. Hvor lenge har du hatt senga da? er du alene oppi der? min ble værre når jeg fikk dame "-P
 6. De clipsene for å feste to senger hjelper ikke. Selve rammene til madrassene clipses sammen, men "fyllet" kommer til å skli fra hverandre over tid. I guarantee it.
 7. Kjenner jeg er litt misunnelig, egentlig. Jeg vil også være helt fantastisk politisk korrekt, og kunne disse alle de som ikke er det. Da hadde jeg følt meg ekstra fornuftig og oppegående.
 8. Det er en anna tråd her med ganske nøyaktig samme navn og samme spsm.. bruk søkefunksjonen ;-)
 9. 2x90 suger balle selv med overmadrass og en sånn "t" til å legge i sprekken :-/
 10. Nils A

  Dagens negative

  Havna på fylla etter en bra treningsøkt.. nei vent, den hører vel hjemme i dagens glade :-D
 11. Nils A

  Dagens Glade

  de sier 2-3 uker men erfaringsmessig får de aller aller fleste på sankthans :-) har jeg gjort de siste tre årene iallefall :-)
 12. Nils A

  Dagens Glade

  Bestemte meg helt spontant for å reise og se verdens beste band i halden imorgen. Pakka det viktigste :-D
 13. Nils A

  Dagens negative

  ææsj den suger.. håper du lot den stå da :-P og at det ikke er så galt som det høres ut til å være :-)
 14. Nils A

  Dagens negative

  vet ikke om du er klar over det, kan være jeg misforstod posten litt også. men lyser oljelampa på bilen er det smart å stoppe pronto! type midt på e18 om du må. noen motorer er utstyrt med nivåflottør, og den vil gi deg litt tid fordi den lyser før det er heelt skål tomt for olje. mens andre motorer igjen bare er utstyrt med trykkføler, og mister du oljetrykket så er det ikke snakk om mange minutt før hele motoren raser, og det suger det :-(
 15. Er ikke de vektene fryktelig unøyaktige? Har liksom alltid fått beskjed om at det bare er tull. Uansett, for en utrent person skal det kanskje gå an å bli sterkere selv om man mister muskelmasse? Dette fordi de musklene du har beholdt er blitt mye mer effektive?
 16. Nils A

  Skråbenk?

  Hente på ift hva? Muskelvekst? Styrkeøkning i andre øvelser? (Du blir jo obviously sterkere i skråbenk av å trene skråbenk) I min verden så får du trent mer av den øvre delen av brystet opp mot skuldrene. Gir mer symmetri? Prøv å hold armen din rett ut i 90° fra kroppen mens du flexer brystmuskelen og kjenner på den med den andre hånda. Så løfter du gradvis armen du flexer med så du peker rett opp. Det skjer noe i den bevegelsen :-)
 17. Hvis du er i oslo tipper jeg det er lettest å dra rett over grensa ved halden. Der ligger nordbycenteret mener jeg og der har de en bodypower butikk :-) men dette er jo info som kan googles ;-)
 18. ble det S5? henta ut min andre nå pga problemer med dekningen, den blir levert pent tilbake på mandag pga samme problemet og da lurer jeg nesten på om jeg må velge noe annet. veninne har samme problemet, hvis du søker på s5 reception eller signals på google så skjønner du hva jeg mener :-( og det suger, for ellers er den jo konge syns jeg!
 19. Hahaha er det virkelig ingen av dere som lukter trollet laang vei? :-P
 20. Nå var det ikke akkurat det systemet jeg tenkte på, selv om de på det aktuelle forumet jeg nevnte skjuler posten etter x antall "off topic" eller noe slikt. Som jeg skrev er det kult å kunne si seg "enig" med en like, og å gi en liten påskjønnelse i form av en "nytig/lærerikt". De er i tillegg selvfølgelig moro å motta, og vil kanskje føre til at det går litt mer prestisje i å skrive kvalitetsinnlegg. MÅ ha? Nei. Ålreit funksjon det antageligvis er ganske lett å implementere i dette forumet, evnt som en prøveordning? Ja :-)
 21. Du virker jo til å ha litt kontroll på bøyinga du Rune, du må komme ned på NilsGym en dag og så tar vi en sjau? :-)
 22. Den der er vrien. 25mm stang har muttere somregel, og stopper på ca 30kg før det ikke er plass til noe mer. Kan være litt lite i noen øvelser. Ellers må du ha olympia manualer, som er jævla svære og klumpete føler jeg! Kommer selvfølgelig an på hvilke øvelser du tar da. Har akkurat samme problemstillingen som deg
 23. Takk igjen Ikke bare å skjønne seg på denne øvelsen.. Men har en følelse av at det blir mer og mer moro
 24. Takketakk Har du kanskje noen tips til spesifikke øvelser jeg kan gjøre for å hjelpe til?
×
×
 • Opprett ny...