Gå til innhold

sillala

Medlemmer
 • Innholdsteller

  359
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1
 1. Takk for svar! Det var kanskje ingen dum tanke. Jeg satt selv og tenkte på enten nybegynnerprogrammet her inne, eller å fortsette med x-press som jeg har trent før. Faren med å fortsette med det kjente er jo at jeg gjør som jeg "alltid" har gjort, og blir skuffet over at jeg ikke presterer like bra. Og uansett fryder jo forandringen!
 2. Jeg er på jakt etter et bra (og enkelt) program for å bygge muskler i noen uker fremover. Ammer, så kan ikke gå på "diett" og tenkte derfor det var et fint tidspunk å prøve dette på. Noen som har tips til et bra trenings-/kostholdsprogram?
 3. Jeg tror sykkelen og innstillingene passer, ettersom dette er et nytt "problem" og sykkelen er den samme gamle... Men jeg tror det ble litt bedre med lettere gir, så takk for det tipset! Har vel glemt å justere for at jeg begynner å veie litt mer, så det blir tyngre av seg selv.
 4. Hei, Jeg sykler til og fra jobb, men har de siste ukene opplevd at jeg blir veldig "sliten" i korsryggen, spesielt på vei hjem (da er det oppoverbakke). Jeg kan ikke akkurat beskrive det som vondt, men mer som at det stivner til, og jeg føler at jeg må strekke meg ut flere ganger. Det hører med til historien at jeg er 25 (av 40) uker gravid, så jeg mistenker at det er kjernemusklaturen som begynner å svikte meg litt nå mot slutten. Noen med gode råd mot dette?
 5. Ja, det var min tanke også! At noe henger ned betyr vel ikke nødvendigvis at man ikke greier å holde magen inne, eller at det "buler ut" mellom magemusklene??
 6. Enig! Ikke engang 2åringen her i huset ville ha den...
 7. Jeg kan tenke meg proteinbarene om ingen i Bergen ønsker seg dem. Bor selv i Oslo, så hvis du får kjøpere i nærområdet er jo det mer praktisk for alle...
 8. Noen som har prøvd Vivobarefoot Evo eller Merrell Crush Glove?
 9. Det beste er jo at han syns det var ydmykende å bli fortalt dette i enerom på senteret, men tydeligvis synes at det å stå frem på vg.no (for tiden hovedoppslag) er HELT greit. Vask alt treningstøy på 60 grader; Gammel svette stinker...
 10. Pøh, det var jo 14 som var best! Ladadadididadidaaaaaa....... (Spilte de faktisk på SATS på onsdag!)
 11. Herregud, jeg ble akkurat 5 år igjen! Må slutte nå, ellers er hele arbeidsdagen ødelagt. Sparer dette til kvelds... TAKK ALLE
×
×
 • Opprett ny...