Gå til innhold

Mrsterese

Medlemmer
 • Innholdsteller

  21
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mrsterese

 • Rang
  Nykommer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei, jeg faster mellom 18.00 og 12.00. Noen dager er der upraktisk å slutte å spise så tidlig. Kan man forskyve fasten feks til kl 14 til 20 noen dager. Gå tilbake til kl 12 og 18 dagen etter uten at det går utover vektnedgang eller at det tuller med opplegget? Jeg spiser keto når jeg spiser.
 2. Det vet jeg men nå har heg hoppet opp og ned i tre uker. Gikk ned 0,5 kilo for sp å gå opp 0.8 igjen.
 3. Jeg spiser knekkebrød/rugsprø/riskaker, magert pålegg som kylling og skinke, magerost, philadelfia light. Til middag spiser jeg salat og kjøtt, fisk eller kylling. Jeg spiser også mager cottage cheese. Mager kesam, mager kesam vanilje, youplait youhurt. Også noe blåbær. Jeg har lagt på ca 1000 kalorier om dagen og det har gått ganske greit. Noen dager er man mer enn sulten enn andre, men man dør jo ikke av det.
 4. Det er ikke langt fra sannheten, sliter med kronisk sykdom så det er veldig lite aktivitet på meg desverre.
 5. Jeg trodde man måtte ha minus 1000 kalorier om dagen eller 7000 i uka for å ha minus 1 kg i uka? Da blir jo 1700 kalorier minus 1000 kalorier 700 kalorier??
 6. jeg har regnet ut med BMR og PAL verdi at jeg skal ha ca 1750 kalorier. Og hvis jeg da skal ned i vekt burde jeg ha minus 500 kal daglig for å gå ned 0.5 kilo i uka eller minus 1000 kalorier for å gå ned 1 kg. Skal jeg da spise 700 kalorier om dagen?
 7. Jeg har type 1 diabets, bruker insulin pumpe. Jeg har gått på kaloriunderskudd i 3 uker nå, de to første ukene gikk jeg ned 1,7 kg. Men denne uken har jeg gått opp 1,3 kg. Jeg er 162cm og veier nå 70.7 kg. Hvorfor skjer dette?
 8. Jeg forstår at dere ikke vil gi råd om dette fordi jeg har diabetes. MEN jeg går til diabetes lege hver 4 uke og får tett oppfølging. Det som er med leger, og det gjelder alle jeg har vært innom i løpet av de 15 årene jeg har hatt diabetes, de kan ingenting om kosthold annet enn det staten og diabetes forbundet kommer med! Det inneholder mye karbohydrater, og spis det du vil så lenge du får i deg nok insulin teorien. Det jeg ønsket ut av dette forumet var noe konkret som kan hjelpe MEG som jeg kan ta med til munnlege og presentere. Så hvis det er sånn at det kan dere ikke gjøre Pga av andre so
 9. Takk for svar! Dette var spennende å høre om. Jeg er pumpe bruker og har i tillegg glukose sensor på meg hele tiden. Jeg har også nærmere 10-12 år med dårlig regulert blodsukker. Hva er periodisk faste?? Hva går det ut på?
 10. Overskriften sier sitt. Jeg sliter med at når jeg spiser grønnsaker og knekkebrød trenger jeg mer insulin enn på rene protein dager. Og når jeg tar insulin går jeg opp i vekt med en gang. Jeg er ikke av de som skipper insulin for å bli tynn, så trenger ikke moral preken.. Jeg sliter med litt høyt blodsukker i perioder, ligger på 10-12.
 11. Som har klart å gå ned i vekt?
 12. Jeg har prøvd de pillene, ingen vektnedgang men føler ikke så stort sukker sug.
 13. Hva inneholder produktene hvis det ikke er diabetiker vennlig?
 14. Du har forsåvidt rett, det krever enstor regulering av insulindoser når man er på ketogen diett. Men det de er mest redd for er når man ikke får i seg karbo lagrer ikke lever sukker. Da har man ingen hjelp av kroppen hvis man får lavt blodsukker, og det kan være farlig. Spesielt hvis føringen kommer om natta.
 15. Jeg forstår at dere ikke vil råde meg til å gjøre noe når dere ikke har diabetes selv. Og å snakke med lege er lurt. Men realiteten for en diabetiker er at de rådene en får hos fastlege er ikke spesielt gode...ihvertfall min erfaring og andre jeg har snakket med.. Og en diabetes sykepleier/ lege råder deg til ikke å på lavkarbo, høy protein etc. De vil at vi spiser grovbrød, grønnsaker, frukt og fullkorn pasta etc. Også sier de som regel at du kan spise akkurat hva du vil bare du får i deg nok insulin..Jeg har prøvd dette kostholdet og det funker dårlig..Jeg har hatt diabetes1 siden 1997 så j
×
×
 • Opprett ny...