Jump to content

Nabcake

Members
 • Content Count

  41
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Reputation Activity

 1. Like
  Nabcake reacted to PT_jorn in Har gått ned i vekt, men kroppen er like daff og slapp?   
  Kutte ned alkoholen blir bud 1  mye unødvendige kalorier du dytter i deg der  
  2200 kcal i døgnet er godt nok om du vil stramme opp (gitt at du trener også) legg deg på rundt 120 gr protein, 300 gr carb og 70-80 gr fett. 
  Da har du en god start og fint fundament videre...
 2. Like
  Nabcake reacted to Superspurv in Har gått ned i vekt, men kroppen er like daff og slapp?   
  Nok en tufs som vil bli servert alt mulig med teskje uten å gjøre noe form for arbeid selv. 

  Det er irrelevant hvor mange kalorier du trenger nå. Det som er viktig er at du starter å trene styrke. Det er på den måten man "strammer opp". 

  - Du burde selv finne ut hva du bør spise
  - Du burde selv finne ut hva slags treningsprogram du bør kjøre
   
  Husk at det er ingen på internett som kan gjøre noe som helst med at du er "daff".
   
 3. Like
  Nabcake reacted to Superspurv in Har gått ned i vekt, men kroppen er like daff og slapp?   
  I utgangspunktet så er kroppen "daff" hvis man ikke trener. Så fort man begynner med tyngre styrketrening da spesielt rygg, så får man med en gang en bedre (kropps)holdning. 
  Jeg vil tippe at du er den typiske "Skinnyfat" modellen også. Ikke spesielt tjukk men du har noen kilo fett til overs. 
  Du kan iallefall ikke slanke deg stram. Det blir heller omvendt på meg, får mye løshud osv. 

  Løsningen er å legge på deg muskelmasse. Og det skjer via trening.
 4. Like
  Nabcake reacted to mrtn in Ønsker prøve keto. Har lagt ved forslag til matplan. Hva bør jeg endre?   
  Dette kostholdet vil nok ikke får deg inn i ketose. Karbohydrat og proteininntaket er for høyt. Så jeg ville kuttet disse til fordel for enda mer fett.
  Hva veier du? Kalkuler proteininntaket utifra vekten din, og hold det under 2g/kg kroppsvekt, og over 1,4g/kg. Grunnen til dette er at kroppen omgjør overflødig protein til glukose, og det kan dermed ta deg ut av/ikke la deg komme i ketose.
  En generell regel for ketose dietter er at karbohydratinntaket bør være mellom 20 og 50g per dag. Her vil det selvfølgelig være individueller forskjeller, og du må rett og slett prøve deg frem. Kan ikke se at det kommer noe nevneverdig mengde karbohydrater fra annet en peanøttsmøret, bærene og kvargen (og evt. shaken etter trening som du sikkert kan droppe siden proteininntaket er høyt). 
  Håper det hjalp litt
 5. Like
  Nabcake reacted to Jasander in Mulig å bli fit uten steroider?   
  Det er definitivt mulig. Bare pass på å sove nok og få nok restitusjon, tren smart og spis sunt og mye. 
 6. Like
  Nabcake reacted to Protein in Hvilken proteinpulver burde jeg kjøpe? 5 valg   
  Desverre ble det ingen av de 5 valgene, gikk heller for noe nytt og jeg angrer ikke et sekund. 
  https://www.myprotein.no/sports-nutrition/impact-whey-protein/10530943.html I Chocolate smooth og her snakker vi ordentlig god protein, her får du mye får penga, 
  Smaken: I starten smaker sjokoladen veldig godt og den har en veldig god og mild smak av sjokolade, ettersmaken er helt greit. Dette smaker som nesquick!! Og i tilleg er innholdet veldig bra. Anbefales!!!!!
 7. Like
  Nabcake reacted to queenb in Fra bulk til shredded   
  Halleluja -det har faktisk skjedd ting på vekten! Jeg trekker ingen konklusjoner enda, det har jo bare første ukem, men det ga meg uansett en ordentlig boost og enda mer pågangsmot til å fortsette det jeg nå gjør. Vekten viste idag 69,1 kg (fra 71,6 forrige uke)! Så med andre ord, det er nok mye vann her, men det blir spennende å se hva som skjer de kommende ukene. 
  Det kan nok stemme, for det har jeg vært dårlig på å registrer tidligere, men nå har jeg veid absolutt ALT. Så det kan jo være det som har gjort at resultatene har uteblitt før... 
  Ja, det er faktisk, dessverre, ordrett det jeg fikk beskjed om. Jeg satt spørsmålstegn ved det og sa at det var jo helt absurd, for hvordan i alle dager skal man kunne fungere i hverdagen på 500 kcal!? Og at man bygger fett istedefor muskler... Come again?! Jeg sa jo at jeg ønsket muskler, og at vekten sånnsett var uinteressant. "Nei, men jeg må jo fortelle deg det jeg har lært og hva som kan hjelpe når du spør om hjelp. Min datter ville også slanke seg etter at hun hadde født. Få slankere lår og midje, da måtte jeg fortelle henne akkurat det samme som jeg nå forteller deg.". Har selv tenkt på at jeg burde gjøre noe med det, men... kanskje jeg bare må få rumpen i gir og gjøre det. For jeg tenkte jo det samme, dersom hun gir disse rådene til noen som er litt mer uviten eller usikker så kan det jo gå ordentlig ille. 
  Da skal jeg logge vekten hver dag fra nå.
  Tusen takk for alle tips og seriøste innspill -med kilder! Det er mye mer enn hva jeg hadde forventet  
 8. Like
  Nabcake reacted to 938 in Fra bulk til shredded   
  Hvileforbrenningen din på 1600 er det kroppen trenger hvis du ligger i koma. Jeg regner med du gjør litt flere ting i løpet av en dag enn å ligge i sengen? 1100 kalorier er sulting. Si at du i løpet av en dag har ingen aktivitet, da regner jeg med du forbrenner ca 1900 kalorier. Er du litt eller mer aktiv ser jeg ikke bort ifra at du trenger mellom 2100-2500 kalorier. 
   
  Å være i underskudd på mer enn 500 kalorier til dagen kan bli for heftig for kroppen. Den smellen jeg beskriver er når kroppen er så sulten og hodet ikke klarer å kjempe imot den intense trangen til å tømme hele huset for mat, det syntes de fleste ikke er så gøy, og du går tilbake til start. 
   
  Det er veldig lite å spise 1100 kalorier til dagen. Husk at dette er en livsstil du skal kunne forene med et sosialt liv også.
  Syntes du skal prøve å lese deg opp på hva hvileforbrenning betyr og mer om trening generelt  Ønsker deg lykke til med dine mål.
 9. Like
  Nabcake reacted to 938 in Fra bulk til shredded   
  1100 Kcal er for lite uansett hva dine mål er. Ser ikke bort ifra at du kan gå på en smell på et så lavt inntak. Det er min eneste innskytelse
 10. Like
  Nabcake reacted to Marcus Halberstram in Trenger hjelp med rumpa!   
  1. Med den høyden skal du på ingen måte slanke deg mer.
  2. Spis mer mat. Bytt ut potet til middag med søtpotet, det er mer trendy. Neida. Søk på IIFYM på google. Spis i henhold til din forbrenning, og da mener jeg ligg i overskudd. Sommern er snart over, så da spiller det kanskje ingen rolle om det lille fettet som er på kroppen lar ligge litt til?

  3. Tren i et vidt spekter av repetisjoner. Rumpa de trenger ikke mindre fett, den trenger mer muskler. Lavrep er helt ok det, men jenter responderer generelt bedre på høyrep. Finn et fornuftig treningsprogram som gjør at du progressivt klarer å legge mer vekter på øvelsene dine. Og ja, hip thrust som nevnt over er bra. Bøy og mark er fint det også, men best glute aktivering får du av glute-spesifikke øvelser som særlig eliminerer begrenset overkroppsstyrke.
  Og vær så snill, bruk fitnessbloggen for det det er. En ressurs. Det står masse bra greier i artikler her som sikkert kan hjelpe deg.
  http://bayesianbodybuilding.com/why-women-should-not-train-like-men/
 11. Like
  Nabcake reacted to Broseidon in Mat før og etter trening ??   
  Det du driver med her er flisespikkeri, vi har alle vært der. I det store bilde har det liten eller ingen betydning når du inntar maten, såfremt du ikke gjør noe crazy greier, som å spise ett måltid om dagen osv. Gjør det du føler for. Føles det bra og du har energi trenger du ikke endre på noe. For den gjengse gymgåer/båddibilder er ikke slike ting verdt å bruke energi på. 
 12. Like
  Nabcake reacted to MiriamH in Tips til sunn og god mat? :)   
  Cottage cheese med søtpotet frites med litt sukkerfri ketchup. Det hørres nok ikke godt ut, men jeg lover! Det smaker helt sinnsykt godt Jeg skjærer søtpoteten opp i strimler og tar på litt salt. Inn i ovn på 200 grader i 30 min :-) 
 13. Like
  Nabcake reacted to Proaz in Dagens mattips på facebook   
  Fytti H***** dette var godt
  http://www.godt.no/#!/oppskrift/1424/kyllingsuppe-med-eple-og-karri

 14. Like
  Nabcake got a reaction from Marihøna86 in Sommerkropp 2015 - hvem er med?   
  Hallaaaien Litt seint kanskje å melde seg med, men prøver likevell.
  Målet mitt går ikke på ant. kg ned, jeg vil bare bli stram etter 2 tette svangerskap med mye bekkenplager under og etter begge. Sliter litt fortsatt med bekkenet men tåler å ta en mil med løping iallefall
  Begynte for brått etter 4 år med minimalt med mosjon og dro på meg langdistansekne nylig. Og da søker jeg tilflukt her for å finne frem motivasjonen igjen.  Har brukt ca 2-3 mnd fra dette bildet- bare med å endre kostholdet og med å gå/jogge 7-10 km minst annen hver dag (før jeg dro på meg langdistansekneet for 4 uker siden.)
  Er veldig fornøyd med fremgangen og nå har jeg smått litt lyst å bygge muskler selv om det var ikke målet mitt til å begynne med tihiii
 15. Like
  Nabcake got a reaction from PingleHanne in Sommerkropp 2015 - hvem er med?   
  Hallaaaien Litt seint kanskje å melde seg med, men prøver likevell.
  Målet mitt går ikke på ant. kg ned, jeg vil bare bli stram etter 2 tette svangerskap med mye bekkenplager under og etter begge. Sliter litt fortsatt med bekkenet men tåler å ta en mil med løping iallefall
  Begynte for brått etter 4 år med minimalt med mosjon og dro på meg langdistansekne nylig. Og da søker jeg tilflukt her for å finne frem motivasjonen igjen.  Har brukt ca 2-3 mnd fra dette bildet- bare med å endre kostholdet og med å gå/jogge 7-10 km minst annen hver dag (før jeg dro på meg langdistansekneet for 4 uker siden.)
  Er veldig fornøyd med fremgangen og nå har jeg smått litt lyst å bygge muskler selv om det var ikke målet mitt til å begynne med tihiii
 16. Like
  Nabcake got a reaction from henri85 in Sommerkropp 2015 - hvem er med?   
  Hallaaaien Litt seint kanskje å melde seg med, men prøver likevell.
  Målet mitt går ikke på ant. kg ned, jeg vil bare bli stram etter 2 tette svangerskap med mye bekkenplager under og etter begge. Sliter litt fortsatt med bekkenet men tåler å ta en mil med løping iallefall
  Begynte for brått etter 4 år med minimalt med mosjon og dro på meg langdistansekne nylig. Og da søker jeg tilflukt her for å finne frem motivasjonen igjen.  Har brukt ca 2-3 mnd fra dette bildet- bare med å endre kostholdet og med å gå/jogge 7-10 km minst annen hver dag (før jeg dro på meg langdistansekneet for 4 uker siden.)
  Er veldig fornøyd med fremgangen og nå har jeg smått litt lyst å bygge muskler selv om det var ikke målet mitt til å begynne med tihiii
 17. Like
  Nabcake got a reaction from Hjema in Sommerkropp 2015 - hvem er med?   
  Hallaaaien Litt seint kanskje å melde seg med, men prøver likevell.
  Målet mitt går ikke på ant. kg ned, jeg vil bare bli stram etter 2 tette svangerskap med mye bekkenplager under og etter begge. Sliter litt fortsatt med bekkenet men tåler å ta en mil med løping iallefall
  Begynte for brått etter 4 år med minimalt med mosjon og dro på meg langdistansekne nylig. Og da søker jeg tilflukt her for å finne frem motivasjonen igjen.  Har brukt ca 2-3 mnd fra dette bildet- bare med å endre kostholdet og med å gå/jogge 7-10 km minst annen hver dag (før jeg dro på meg langdistansekneet for 4 uker siden.)
  Er veldig fornøyd med fremgangen og nå har jeg smått litt lyst å bygge muskler selv om det var ikke målet mitt til å begynne med tihiii
 18. Like
  Nabcake got a reaction from Karoline84 in Er nyskjerrig på Eqology. Noen som har erfaring? :)   
  Om du har lest om produktene så står det jo ikke at de kurerer, men de KAN hjelpe til med visse plager.
  Du har ingen garantier. Men det har du heller ikke med produkter legen skriver ut til deg heller?
  Lagde ikke tråden for at folk skal klage på hva de gjør for å markedsføre produktene.
  Var nyskjerrig på hvordan på hvordan PRODUKTENE fungerte for folk jeg.
 19. Like
  Nabcake reacted to lisamariel in Er nyskjerrig på Eqology. Noen som har erfaring? :)   
  Jeg benytter eqology sin lifepack, og synes det fungerer bra. Ingenting vondt å si om produktet iallefall!
×
×
 • Create New...