Gå til innhold

Edmha

Medlemmer
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Haha, nei! Unnskyld hvis det virket sånt. Det virket bare som du ignorerte alt jeg sa med en gang du leste ordet crossfitt (jeg er ingen fan av crossfitt whatsoever btw), så jeg prøvde å poengtere hva jeg mente sånn at det ikke var noen misforståelser i tilfelle jeg formulerte meg feil!
 2. Hvis du hadde lest ordentlig så hadde du skjønt at det ikke var argumentet mitt. Argumentet mitt var at du må ha riktig teknikk. Det er høyt skadefrekvens på markløft,knebøy, benkpress and the list goes on. Alt de har til felles er feil teknikk. Men du kan godt vente og se hva andre mener.
 3. Ikke en ekspert men: Det er ikke sant så lenge du gjør det riktig. Dette er et kjent konsept i crossfitt hvor folk gjør det hele tiden, men har trent veldig mye på det. Så kan du gjøre det riktig, så kan du gjøre det så ofte du vil (noe som gjelder for alt egentlig) Og det er ikke albuene folk sier blir ødelagt av kipping. Det er skulderen.
 4. Det er alltid greit å få sjekket teknikken og hva slags type sko du trenger. Men samtidig hvis du ikke merker noen smerter så er det kanskje ikke relevant. Tok turen innom løplabbet og kjøpte sko. Fikk noen gode tips for hvordan jeg skulle løpe etter å ha studert meg selv
 5. Det er litt vanskelig å se med den varianten du gjør av pull ups, men usikker på om du trekker skulderbladene godt ned og sammen før du starter løftet. Dette gjør at du bruker mer rygg og mindre biceps. Samtidig er det skadeforebyggende. Se link for hva jeg mener: Han overdriver litt kanskje. Jeg tar pull ups på den måten han gjør, men jeg vil gjerne tro at dette gjelder uansett hvordan du tar pull ups. Søk gjerne litt rundt for å bekrefte det
 6. Det finnes ca hundre variasjoner når det gjelder push ups. Av de jeg kommer på nå kan jeg nevne vekt på ryggen eller strikk. Prøv det. Varier med antall sett og reps også. Og så kan du prøve etter 1-2 mnd en "all out" sett igjen. Da klarer du mer enn 15 Å trene seg til full utmattelse hver gang er ikke en god ide Når du sier muskelvekst så tror jeg at du mener hypertrofi. Da er det best å ligge på 8x3-4/ 10x3. Så får du velge litt hvordan du skal gjøre det.
 7. Er en tommelfinger regel om at man bør vente 48 timer før man trener samme muskelgruppe igjen. Tror det svarer på spørsmålene dine. Stølheten du opplever kommer til å ble mindre av etterhvert. Hvis du skal trene 2-3 dager på rad kan du vurdere underkropp,overkropp,underkropp f.eks.
 8. Skjønner hva du mener. Og jeg er forsåvidt enig med deg, men er litt interessert i den delen som gjelder hvordan du kan gi kroppen din den beste forutsetning før du skal trene sånn at du kan prestere 100% når du faktisk trener. Hva du spiser etter trenning er jo ikke relevant for hvordan du presterte når du trente, men det er relevant for byggeprosessen som skjer etter treningen. Hvis du skjønner hva jeg mener.
 9. Hei Dette kan vel gå både under mat og under kosttilskudd. Jeg er veldig glad i T-nation og mener at de som skriver der er kompetente folk (de finnes alltid unntak). Kommer over en artikkel som jeg syns var veldig spennende og ville høre hva dere andre mener om det: http://www.t-nation.com/supplements/what-you-dont-know-about-workout-supplementation Jeg har jo (som de fleste andre) gått for metode 1, men syns metode 2 høres veldig spennende ut og har lyst å teste det ut bare for å se hvordan det fungerer. Man skal selvfølgelig ta alt med en klype salt og jeg tviler på at det er så
 10. Den er jo for liten.. Får den ikke rundt
 11. bump.. Ingen som er ute etter belte
 12. Selger belte fordi den ikke passer. Tok den ikke ut av posen en gang for å merke at den er for liten. Den er som sagt helt ny. Nypris er 449 + frakt. Størrelse: SMALL Pris kan diskuteres ved kjapp avgjørelse Link til belte: http://gymgrossisten.no/6/no/artiklar/weight-lifting-belt-blackTilstand: Ny
×
×
 • Opprett ny...