Gå til innhold

Natalie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6 012
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Alt skrevet av Natalie

 1. Uten at eg skal uttala meg for mykje (da eg ikkje veit korleis begrensinga fysioen din har satt): kan du køyra good mornings, så kan du ta knebøy.
 2. Natalie

  Dagens Glade

  Eg fekk sjukt kamel tå av det paret eg kjøpte :(
 3. Litt ugunstig vinkel, og safety-racket står i vegen. Ut i fra det eg ser: For mykje svai i ryggen, og blikket er nesten festa i taket, noko som setter eit enormt press på nakken. Djubden må jobbast ein del med. Ta gjerne av skoa. Dempa sko, gjer deg meir ustabil. Få blikket meir nøytralt. Beskriv gjerne korleis det føles når du tar knebøy, og film gjerne fra andre vinkla. (Få nokon til å filma)
 4. eg lika at du får fram meg i detta spørsmålet, men svaret mitt er kanskje ikkje det beste. Eg har kun trent på SiB, og meina VT skal ha hacklift? (I såfall har ein raring brukt feil maskin til samma øvelse). Har sjølv prøvd ein gang, og synes at hacklift er meir utfordrande og tyngre enn beinpress, men i den forstand at eg kjenner det meir på framsida av låra. Synes det er enklare å aktivera baksida/rumpa i beinpress (spesielt liggande). Hmm ..men sånn sett bruka eg ingen av delene til vanlig
 5. Sjølv om det rådast å følga eit ferdig oppsett, skal det seiast at splitten ser veldig grei og enkel ut. Eg kom sjølv veldig langt med mindre kunnskap enn eg har i dag på eigenkomponert program. Om planen din er å trena man, ons, fredag, så ville eg ha flytta markløften til fredag, og lagt til ryggøvelsa. Gjerne ulike forma for roing, facepulls og nedtrekk. Markløft og knebøy er tungt for kroppen å køyra samma dag, men eksempelvis kan du ha tung bøy mandag og lett mark, for så å gjer det omvendt på fredag
 6. Hei! Det er mange som følger den rutina. Ein ganske klassisk 3-splitt. For det første kan det vera litt greit å dela informasjon om treningsbakgrunnen din og formålet med treninga Øvelsane i splitten, samt mengde og volum i øktene vil og vera avgjerande. @Therese kan sikkert svara bedre på detta :)
 7. Spør enkelt og greit om nokon kan spotta meg :)
 8. Har tenkt å få med meg "Norge på dop" på tirsdag. Trur det blir ein interessant episode :)
 9. Nutella med pannekaker. Ingen bilder fordi eg åt mens steikinga pågikk
 10. Ved strakmark er det ikkje bestemt at stanga skal treffa bakken. Alt er avhengig av mobilitet, og nokon kan tillata seg å stå på kloss med fortsatt god teknikk. Som sagt over, starta rumenske mark fra topposisjon, men nokon er og så mjuke her at stanga kan gå ned til bakken. Det viktigaste er at du stoppar før ryggen krumma seg. Ein anna forskjell, er at rumenske markløft er meir hoftedominant, og øvelsen blir kjørt meir eksplosiv enn strake mark. Samtidig synes eg personlig at øvelsen kjennes meir på rumpa enn ved strake markløft
 11. Tapa ein del på at eg har veldig lite lagringsplass, i og med at eg må dela kjøleskap og ikkje minst frys. Kjøpte inn tunfisk som krisemat, men det blei jaggu liggande
 12. Det er ikkje sunt å eta noko av det samma KVAR einaste dag. Nettopp fordi det fort fører til mangel på vitamin og mineral. Men eg ville heller ha ete laks 2-3 ganga i veka, enn vårulla, da næringsinnholdet er svært forskjellig. Laks inneheld blant anna omega 3 og meir protein enn ein vårrull. Prøv å ikkje køyr deg fast i 1 middag, samtidig som du skal veta at du ikkje behøver å utelukka matvarer, fordi dei er "ureine"
 13. Gitt vekt og aktivitet, kan du få svært rask framgang dei første vekene. Men dei siste månadane kan det vera vanskeligare å gå ned 1 kg i veka. Målet er ikkje urealistisk, men det er viktig å sjå på framgangen du får, framfor eit gitt tal på vekta! I begynnelsen synes eg personlig at du ikkje burde tenka på kaloria, men heller på å ta kloke matvalg. Det behøver ikkje å bety at enkelte matvarer er "fyfy". Eg er dårlig på middag, men kan setta opp ei liten lista over gode matvarer: Protein: Kylling, svinekjøtt, karbonadedeig, torsk, biff, egg, skyr, cottage cheese (magre melkeprodukt)
 14. Eg oversåg at du hadde klart å lagt på deg litt dei siste åra. My mistake! Vil råda deg til å høyra på Therese:)
 15. Dersom eg har fortstått deg riktig, så ønska du IKKJE å gå ned i vekt? BCAA vil vera foredelaktig ja, MEN - du trenger meir kaloria i maten din. Å eta chips er ingen nødvendighet. Frokost: ha avokado ved sidan av omeletten. Del opp og ta på salt/pepper lunsj: bytt ut mager vanilje kesam med vanlig kesam. Den magre har meir protein, men da kan du eventuelt tilsetta nøtter (uten salt) Altså, mat trenger ikkje vera mager og med lavt kaloriinnhold for å vera sunn:)
 16. Dei fleste vil med fordel dra markløft med flate sko, eller uten sko. Har sett folk som løfta sumo med sko, uten å heilt skjønna det. Men så lenge du har sko uten demping, ser eg ingen grunn til at du skal la vera å bruka dei, dersom du føler at det hjelper på teknikken
 17. Jatakk, begge deler:hilarious: Sjølv om spørsmålet har med barbering å gjer. Det einaste negative er at det stikker når det vekser ut igjen. Ikkje så bra for spooning. Da er heller eit dun-belegg bedre!
 18. Berre kom på at eg elska ostekaka, og at Digistive generelt smaka digg. Ritzkjeks er i alle fall bra i snickerskaka
 19. I dag såg eg ein som trente med vanlige vinterhanska. Sorry at eg kræsja tråden. Får meg berre til å setta spørsmålstegn ved hanska.
×
×
 • Opprett ny...