Gå til innhold

-Finnsbråtn-

Medlemmer
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om -Finnsbråtn-

 • Rang
  Nykommer
 • Bursdag 02. nov. 1988
 1. Hva er forskjellen på de 2 du nevner nå?
 2. Har brukt Multipower Whey Protein Iso Complex tidligere når jeg trente litt styrke, men måtte slutte en stund her for en tid tilbake... Har vært veldig fornøyd med dette pulveret på smak. Fikk kjøpt dette av en fyr men har ikke mulighet til å få kjøpt det der lenger. Må begynne og trene igjen tenkte jeg, men eventuelt hvor får man kjøpt dette pulveret på nette? Har prøvd annet type pulver ifra proteinfabrikken men holdt på og brekke meg hver gang jeg skulle drikke det! Eventuelt noen tips til pulver som er like bra på smak og bra ved muskelbygging?
 3. Takker for gode svar Får prøve ut tipsene deres så får man se om det blir litt mer appetittelig og spise
 4. Hehe var ikke for og være negativ men hadde forhåpninger om at den skulle være bedre
 5. Hvordan i svarte F... klarer dere og spise Cottage Cheese??? Det er jo en helt for jævlig konsistens på den Smaker jo heller ikke noe! Trodde det skulle bli litt bedre med og tilsette bringebær FUN saft og blåbær men neida :/
 6. Ser ut som man må opp i pris for kvalitet så da blir det en Kitchen Aid
 7. Kitchn.no Kitchn har tilbud nå på Kitchen Aid!
 8. Kan noen vise meg et bilde av hvordan man skal holde EZ-stanga under utførelse ved en scott bench barbell curl?
 9. Høres ut som at jeg bør satse på en Kitchen Aid engang i nærmeste fremtid jeg og da
 10. Noen som har prøvd blender fra Phillips da?
 11. Har tenkt og gå til innkjøp av en smoothie blender av typen Kenwood! Noen som har erfaring med dem? Eller burde jeg satse på et annet merke?
 12. Kan bare si det at ferske grønnsaker er best men fryst er jo bedre enn ingenting de dagene man kanskje har det litt travelt
 13. ikke kjøp Star Nutrition Whey-80 med sjokolade smak fra gymgrossisten ihvertfall! Den er kunstig på smak om man blander den ut med vann og smaker ikke noe bedre med melk heller!!! Multipower sine er gode på smak<3 og er dokumentert på at de inneholder det som står på produktene! De er dyre men man får ihvertfall hva man betaler for;)
×
×
 • Opprett ny...