Gå til innhold

Hellestein

Medlemmer
  • Innholdsteller

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  1. Jeg ble ikke bedre, derfor dro jeg til legen. Legen ga meg betennelsesdempende medisiner. Hvis foten ikke ble bedre da ville hun ta røntgen. Heldigvis ble foten mye bedre etter bare 3 dager med medisin, så det var nok en betennelse. Har ikke kjent noe etter det så nå løper jeg annenhver dag
  2. Jeg vet ikke om du gjør det, men ikke drikk kaffe om kvelden!
  3. Takk for gode svar. Foten min er ikke hoven og har heller ingen tegn til noe skade, annet enn at jeg får vondt når jeg går på den ute. Jeg tenker at den er litt sliten(optimist), og tar ei uke nå med kun styrke, svømming og sykling. På søndag tar jeg en liten løpetur og vurderer foten da.
  4. Er det noen som har erfaring med tretthetsbrudd i fot? Jeg har i snart 4 måneder trent opp mot marathon. Løpt og gått mye på asfalt. De siste to ukene har jeg fått en smerte oppå selve foten rett ovenfor tærne når jeg går eller jogger. Det blir bedre når jeg er i ro, men så fort jeg prøver å trene eller går på foten ute så kommer smerten tilbake igjen. Dere som har hatt lignende problem, gikk dere til legen? Hva sa legen? Eller hadde dere alternativ trening til foten ble helt bra? Jeg føler at dette ødelegger treninga mi, surt.
×
×
  • Opprett ny...