Gå til innhold

jimmy

Medlemmer
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Omdømmeaktivitet

 1. Like
  jimmy ga poeng til Christoffer i Hva spiste du til frokost i dag-tråden   
  Omelett:

  8 egg (3 plommer og 8 eggehvitte)
  100 g kokt skinke
  paprika
  purre
  55 g cottage cheese

  1 skyr yogurt

  Næringsinnhold:
  480 kcal
  17 g fett
  75 g proteiner
  8 g karbo  Blir en større middag;)
 2. Like
  jimmy ga poeng til t-dog i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Det flere veier til rom, både når det gjelder kost og trening. Endel forskning viser, som nevnt tidligere, at høyere frekvens kan ha sine fordeler, spesielt styrkemessig. Og for nybegynnere anbefaler også jeg et fullkroppsprogram det første året. Men for min egen del liker jeg best splitt program, da jeg synes det er gøy, har god framgang, og får trent hver muskel fra flere vinkler og med flere øvelser.

  Det at det kun er dopede utøvere som tjener på å trene splitt må jo være feil. Har inntrykk av at 99 prosent av alle fitnessutøvere/ bodybuildere/ fitnessmodeler trener en eller annen form for splitt trening, noe som vel må være forskning nok? Noen hevder dette er såkalt "bro science" fra Arnold sine dager, men at det har gitt og gir resultater er utvilsomt.

  MEN å ta et program fra f.eks Jay Cutler og tro du skal bli som han, da gå du på en smell. 8 ryggøvelser på en økt med 4*10-12 har ingenting for seg for vanlige folk. Det gjeder finne den optimale balansen mellom intensitet,frekvens og volum, som du selv liker og har framgang med. For meg er det en 2 splitt, der du annenhver gang kjører overkropp og underkropp, slik at hver muskel får kjørt seg minst 2 ganger i uka. Med en klassisk 5 splitt, der du kjører en muskel hver økt blir litt lite, da du f.eks bare får kjørt knebøy ca 50 ganger i året.
 3. Like
  jimmy ga poeng til CelineMaria i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Fullkropp, ellers blir det maaaange økter Fokuser på baseøvelser, ikke kjør 30 øvelser per trening.
 4. Like
  jimmy ga poeng til Tigeren i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Tenkte jeg skulle la det ligge, siden det kan være litt forvirrende når man får helt motstridende råd før man gjør seg opp egen erfaring, men ok

  Jeg ser mest fremgang når jeg varierer mellom perioder med høy frekvens per muskelgruppe per uke, og perioder med lav frekvens (typisk trene hver muskel 1 gang per uke). Har stort sett det samme volumet per uke per muskelgruppe uavhengig av frekvens.

  Det er når jeg går fra høy frekvens til lav frekvens at fremgangen skyter i været en periode. Når fremgangen stopper opp går jeg ofte over til høyere frekvens igjen uten å se samme effekten der.

  Er godt klar over at det finnes uhorvelig mye forskning som tilsier at høyere frekvens = bedre. De som er tilhengere av fullkroppsprogrammer argumenterer jeg ofte hardt med "48 timer så er muskel klar for å trenes igjen" osv, jeg bare ser ikke det samme resultatet på meg selv i praksis.

  Fullkroppsprogrammer er vel heller ikke det mest vanlige å trene blant folk som har holdt på litt, og jeg tror det er flere grunner til det enn at de alle har fått servert enn "latterlig byggersplit" av den største fyren på gymmet og følger den blindt uten å tenke selv.
 5. Like
  jimmy ga poeng til burny_ i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Haha, OCD! 1-3-5-6-8-10-12-15-20 som gjelder, ingenting imellom (troll )
 6. Like
  jimmy ga poeng til Langsiktig i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Kan garantere deg at du rett og slett spiser for lite

  Er 173cm og 82kg(har selvfølgelig litt fett på kroppen).. Men hadde jeg veid 70kg, så hadde jeg nok følt meg altfor liten! Målvekten min måtte vært mellom 75-85kg med muskler...

  For øvrig... Hvorfor ikke markløft? Den bygger generelt bra armer sammen med ro øvelser

  Uansett! Spis masse mat, ha progresjon i treningen(overall) så kommer armene også til slutt!

  Tren de 1-2x i uken (2-3øvelser med ish 3x8-12) så burde de også kommet (tren selvfølgelig baseøvelser)!

  PS: husk at triceps er den mest synlige delen i "armen" og denne er også størst Så kanskje du må trene mer triceps vs biceps Supersett? Mange muligheter!
 7. Like
  jimmy ga poeng til playfair90 i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  du er bare 17 år gutt! slapp av å nyt den framgangen du har. Aldersmessig er du primet for muskelbygging så kjempebra du trener styrke! Bare å fortsette med det du gjør. Ingen forventer at du trener perfekt i en slik alder. Kontinuitet er det viktigste.
 8. Like
  jimmy ga poeng til Langsiktig i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Hvordan er markløften? Roing?

  Det er ikke nødvendig å trene armene 2-3x i uken for øvrig.. Kommer helt ann på hva du gjør ila økten, ikke antall økter.

  Samtidig: høyde/vekt?alder? Trener du med korrekt teknikk? hvor mange reps på baseøvelser vs isolasjonsøvelser?

  Og selvfølgelig kan genetikk spille inn. Armene mine er blant det som vokser fortest f.eks, mens brystet er ikke tilstedet hehe!
 9. Like
  jimmy ga poeng til playfair90 i skal mann gi hundre prosent på trening?   
  Viktig å skille styrketrening og muskelbygging. Du kan bli jævlig sterk av å trene mye styrketrening uten en kropp hvor det ser nevneverdig ut som du trener styrke(ihvertfall med klær på). Du sier du har lite effekt på armene, da spør jeg deg om du har mye TUT(time under tention) eller med andre ord: hvor stort volum har du i dette tillfellet på armene iløpet av en uke?
 10. Like
  jimmy ga poeng til MBW i Håper å motivere andre som ''ikke trodde det var mulig''   
  Heisann, jeg er ei jente på 21 år som selv føler jeg har oppnådd fantastiske resultater og er superstolt av meg selv. Sommeren 2011 begynte jeg på en reise som både har forandret meg psykisk og fysisk. Jeg har hatt en vektnedgang på 40 kg. På første bildet var jeg rundt 116, men da jeg begynte det hele var vekten 118. Det andre bildet er jeg 85 kg, og siste er jeg 78. Nå begynner veien videre mot nye mål og drømmer.
 11. Like
  jimmy ga poeng til Rodolfo i Er mobil viktigere en et bra sexliv??   
  Sykt, sykt, sykt. Jeg har en mobil, anno old school. Den kan jeg sende meldinger med, og ringe. Det er alt. Og jeg NEKTER plent å kjøpe meg noe nytt. Her på studioet løper jentene på mølla. Så er det å plukke opp mobilen, gå bort i TRX stroppene, henge opp bena for å kjøre 10 reps reverse crunch, så ligger de der med bena i stroppene opptil en halvtime og surfer. God dag på treninga...
  Den dagen jeg må kaste mobilen til kjerringa for å få meg knull...da gir jeg faen..
 12. Like
  jimmy ga poeng til Jane i Filmtips?   
  Django
 13. Like
  jimmy ga poeng til Nixon i Filmtips?   
  one flew over the cuckoo's nest
  Pulp Fiction
  Django Unchained
  a clockwork orange
  the elephant man
  de urørlige
  the big lebowski
  as good as it gets
  synecdoche new york
  watchmen
  city of god
  apocalypse now redux
  full metal jacket
  fight club
  the baader meinhof complex
  no country for old men
  motorsykkel-dagbøkene
  fargo
  resevoir dogs
  2001: a space odyssey
  gran torino
  snatch
  lock stock and two smoking barrels
  ondskan
  big fish
  bronson
  scarface
  warrior
 14. Like
  jimmy ga poeng til Expekt i Filmtips?   
  Personlige favoritter:
  - The Shawshank Redemption
  - Lord of the Ringsx3
  - Braveheart
  - The Usual Suspects
  - Inception
  - City of God
  - Goodfellas
  - Se7en
  - La vita e bella
  - Django Unchained
  - Gladiator
  - Intouchables

  Ser du en film på listen du ikke har sett? Da bør du se den.
  Ellers er "Crazy, Stupid, Love."ganske ålreit. Digger stilen til Ryan Gosling i filmen.
 15. Like
  jimmy ga poeng til NintH i Muskelkramper i brystet, WHAT TO DO?   
  har du prøvd magnesium?
 16. Like
  jimmy ga poeng til okveine i Beste historier fra fylla!   
  Jeg er usikker på hva som får deg til å mene at de som tar seg en øl eller tre i hyggelig selskap mangler selvdisiplin... Noen av de mest dedikerte atletene i verden, blant annet MMA-fightere, er kjent for både utagerende festing og marihuanabruk.

  For de aller aller fleste vil en applikasjon av Pareto-prinsippet være nok/gunstig/ideelt/optimalt, og der er det lagt inn plenty med tid til å leve livet
 17. Like
  jimmy fikk poeng fra Fez i Beste historier fra fylla!   
  dagen etter festen får jeg en melding fra en jente som inviterte meg på festen. hun spurte om jeg husket noe særlig fra gårsdagen, jeg svarte at jeg husket det meste men det var noen "hull" i hukommelsen. får høre at jeg sa at jeg elsket henne, for så å legge armene mine rundt henne , hun dyttet meg vekk og jeg rett i bakken . møtte hun igjen dagen etterpå var litt små kleint. men mest frustrerende er at jeg at jeg ikke husker noe selv...
 18. Like
  jimmy ga poeng til ØrjanT i Beste historier fra fylla!   
  Var på danskebåten med 2 kamerater.. Våket i "ballbingen" på vei hjem igjen av at noen unger sto og kastet baller i hode på meg. Skal nevnes at jeg var helt naken og ikke husker en eneste ting fra hele turen.. Måtte grave i ballene etter kortholderen med kort og etter husnøklene..
 19. Like
  jimmy ga poeng til Mrb-1 i Beste historier fra fylla!   
  våknet opp en morgen i lekegrinden på en burger king sjappe..
 20. Like
  jimmy ga poeng til Fez i Beste historier fra fylla!   
  Jeg kan starte med min egen:

  Tokyo for 1,5 år siden. Jeg og ei venninne skulle på klubb, og vi hadde lite penger, så vi bestemmer oss for å virkelig tømme innpå med sprit på vors. Jeg klarer å drikke en 7,5dl vodka helt alene på en times tid.

  På vei til festen begynte vi å krangle litt, og da vi kom inn krangla vi mer. Jeg fikk 5-6 gin tonic for drikke-bongene mine, og styrta sikkert de. Har mye blackouts her og husker ikke hva som skjedde fra selve festen, bortsett fra at jeg prøvde å snike meg inn i garderoben å hente klærne mine (hei norsk jente på 175cm, du kan aldri snike deg noen plass i japan) ...tilslutt så dro jeg fra festen alene, og fant en kiosk hvor jeg kjøpte junkfood for typ 200kr, og satt på trappa utafor og trøkka i meg maten da en utlending kom og spurte om jeg skulle være med hjem til han. "Ja, da skal jeg bare sove, og hvis du prøver deg på noe kommer jeg til å avlive deg" svarer jeg. Så vi setter oss i taxien, og kjører helt til huset hans når jeg plutselig kommer på at jeg ikke gidder å våkne i en fremmed fyr sin seng, eller jobbe livet av meg hele natta for å holde han unna, så jeg bare ber taxi sjåføren om å kjøre rett hjem til meg. Og jeg bodde i en annen by 2 timer utafor tokyo..... -,-

  Turn kosta 1500kr, og jeg hadde ikke 1500kr...... så jeg lovte å overførte penger til taximannen og fikk kontonr hans osv(og prøvde å fikse det i ettertid men ble problemer med norsk-japansk bank) ...stakkars fyr.

  Dagen etter fikk jeg besøk av venninna mi, og hu hadde en stor blåveis på venstre øye og kutt i øyebrynet. Ingen av oss hadde fått med oss hvordan det hadde skjedd, og vi lo av det og spøkte. Helt til hu fikk ei melding av en kompis som hadde vært på samme festen, men edru, og det viste seg at jeg hadde slått ned venninna mi (jeg har aldri vært voldelig i hele mitt liv, så ble sjokkert!) Men ja, jeg hadde slått hu ned K.O. style, og ingen av oss husker noe av det!

  Var litt ekkelt en periode, men nå ler vi av det igjen, og jeg prøver aktivt å unngå å drikke 7,5dl vodka + 6 gin tonic for da skifter jeg tydeligvis personlighet -,-
 21. Like
  jimmy ga poeng til LeanMachine i Hipp hipp hurra hurra hurra ! Norges flagg ønskes fjernet på 17.mai   
  WHAAAAAAAT? Nei nå får de svarte meg gi seg. VI BOR I NORGE OG SKAL HA NORSK FLAGG. Dermed basta.
 22. Like
  jimmy fikk poeng fra slett_meg i intervall, hva skal jeg velge?   
  hørtes ut som en plan som er skredesydd meg
 23. Like
  jimmy ga poeng til slett_meg i intervall, hva skal jeg velge?   
  hvis du ikke er vant til å løpe kan du venne deg til å løpe først. f.eks fra en lyktestolpe til neste, rolig jogg til neste, løpe til neste osv. eller finn deg en strekning på f.eks 100 meter og løp den og gå tilbake et antall ganger. finn ut hvordan du liker å løpe, få opp kondisen. ikke all trening skal være hard, lengre turer i lavt tempo bør også med så du ikke får vondter i ben og ellers i kroppen.
 24. Like
  jimmy ga poeng til Molon Labe i intervall, hva skal jeg velge?   
  Gerilja kardio skal være mer effektivt enn intervaller hvis målet er å gå ned i fettprosent. Vil dog anbefale 4x4 intervall, da det gir deg bedre kondisjon i tillegg til å være fettforbrennende.
 25. Like
  jimmy ga poeng til JonMK i stor nok, men for liten.   
  Mange av programmene som er mainstream om dagen har en tung dag og en hypertrofidag. Klassiske eksempelet er PHAT-programmet. Forskning og resultater gir god indikasjon på at det funker, så prøv det.
×
×
 • Opprett ny...