Gå til innhold

APanda

Medlemmer
 • Innholdsteller

  152
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om APanda

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 13. nov. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Den er så kort at jeg ikke har turt å gå med den ute enda (tenk om fulle-Amanda finner ut at hun skal plukke opp noe fra bakken ) (Jaa, jeg må vaske speilet )
 2. Jeg spiser såklart kyllingflitet, fisk osv, dette var et eksempel fra den ene dagen jeg var litt over fett-grensen også lurte jeg på om det var veldig big deal om det skjedde iblandt
 3. Jeg har et proteinpulver med 1.7gr fett per scoop, og drikker 2 scooper om dagen så det er 4gr der, også har de ikke karbonadedeig i England, så selv om jeg bruker den med minst fett (og så gjør jeg dette uten og etterpå redusere fettinnholdet jeg logger siden jeg ikke tørr å tro helt på det. Trikset som reduserer fettinnholdet i kjøttdeig med over 75 % - Fitnessbloggen) Så da blir det plutselig 25-30gr fett om dagen. Men jeg skjønner at dette ikke er så ille, det er vell mest for å holde kaloriene lavest mulig at den magiske grensen er satt til 20.
 4. Har lest Lyle Mc Donald RapidFatLossDiet og MyRevolutions guide for PSMF og her inne, og jeg har sikkert lest det flere ganger men akkurat nå ble jeg så usikker.. De 20gr med fett - er det hovedsaklig for å holde kaloriene lavest mulig? Det er vell verre å gå over de 20gr med karbs enn de 20gr med fett? Eller? Ikke det at jeg tenker å gå over noen av de, men det kan bli vanskelig å holde fett så lavt og jeg lurte bare på om det vil ha noen verre effekt enn å ta opp kaloriene noe.
 5. Æ glede mæ så sinnsykt mye til vintern!!!!!!!
 6. Legger du deg i kalori-overskudd etterpå så går du opp i vekt.
 7. Nei du det var en gratis-time jeg fikk med for å bli medlem der! Blir litt usikker på resten av kunnskapen til PT'en når han mener jeg kan gå ned flere pounds i uka bare ved å tilsette litt kål til kostholdet mitt...
 8. Dette er fra en PT-time i England! PT: "I lost 4 inches around my waist just by tensing my core muscles for a few hours every day.." Meg: "No." PT: "What do you mean no?" Meg: "You can't just loose inches around your waist from doing that, you loose inches by being in a calorie deficit from either food intake or from burning calories when you exercise. You can't burn off fat from tensing your muscles." PT: "Yes you can! Also, if you eat just one handful of cabbage every day, you can expect to loose a good few pounds of bodyfat a week!"
 9. HAHAHA. Du er så herlig Tuba.
 10. Jeg kjøpte meg noen manualer og trener litt hjemme, og jeg lærte mye av han her:
 11. Det hadde nok vært litt lite ja. Hvor mye estimerer du at du forbrenner om dagen? Jeg sykler 10-30km om dagen, avhengig av om jeg jobber eller ikke siden jeg sykler til jobb. Skal holde et øye med deg jeg, kanskje vi kan finne ut av dette sammen. Du har ikke noe tips til oss du Vegard Lysne? Er vi så dårlige på å regne ut hvor mye vi inntar/forbruker, er det den eneste forklaringen her?
 12. Du skriver så herlig BadWolf!

  1. BadWolf

   BadWolf

   kjekt å høre. Men er nok 3 hakk for mye skrivefeil ute å går :)

 13. Denne body-suit trenden som har tatt over England for tiden. (Nei, dette er ikke en badedrakt, dette er såkalt 'clubwear')
×
×
 • Opprett ny...