Gå til innhold

Kenan

Medlemmer
 • Innholdsteller

  218
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kenan

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 08. okt. 1990

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Inb4 jeg synder, starta dieten på mandag.
 2. [ATTACH=full]13015[/ATTACH] Brad Pitt i filmen Troya må være fasiten på den perfekte kroppen!! Var etter jeg så filmen Troya at jeg bestemte meg for å begynne å pumpe jern!! Den andre personen er en god venn av meg, Denis!
 3. Sommer inc!

 4. Ikke alle som har en skikkelig sixpack heller. Vet om gutter som må helt ned til rundt 5% fett for å kunne se en merkelig versjon av 4 pack. Og da er de i konkuranse form. Jeg har høy fett % per dags dato, men fortsatt synns alle 6 rutene veldig godt. Folk er forskjellige, musklene ser anderledes ut fra person til person og fettet legger seg anderledes hos hver en.
 5. Kenan

  Jack3d

  Pleier å ta Jackd når jeg skal på byen, siden jeg drikker veldig skjeldent. Funker FETT!
 6. Så lenge du klarer å løfte tilstrekkelig mange kilo så tror jeg ikke at høyde eller alder har noe å si. Vet om 16 åringer som drev med strongman. Så kom jo en 17 åring ( CYC tror jeg det var ) på 5. plass i NSM.
 7. Spørs humøret, men som regel til jeg blir svimmel og nesten spyr! You can ALLWAYS go harder!!!
 8. Jeg studerer Medisin for å bli plastisk kirurg om maa( )aaaange år. Jobber på klesbutikken !Solid som deltidsjobb. . Under opplæring for Lyst & Lek. Skal være Fest og utdrikkningslag arrangør, eller som de kaller det "Konsulent". - Gleder meg
 9. Det er genene dine som bestemmer hvor høy du blir, ikke om du trener. Det er ingenting som kan stoppe deg i å bli så høy som oppskriften i genene dine sier du skal bli. Sterk matmangel/vitamin og mineral mangel over lang tid og kunstig stopping av vekst vil påvirke det i noen grad, men ikke trening. Dette temaet er blitt tatt opp et par ganger på skolen min og samme konklusjon blir gitt hver gang, jeg studerer medisin. Jeg sluttet å vokse når jeg var 13 år, mens broren min er 19 og fortsatt vokser. Alikevell er jeg høyest. Folk er forskjellige! Hehe
 10. Skal låve deg at om drømme mannen kom opp til deg med noen sjarmerende ord hadde du ikke tenkt det Samme hvor du møter han, så lenge du får møtt han!
 11. HAHA! ALEEEX!!! Been there, DONE THAT!!! Eller bare om de vil være med hjem og tøye ut :whistling: - En annen ting. Folk burde slutte å tenke på "hva" de burde gjøre eller si. Gjør det som føles riktig der og da og vær deg selv, samma hva du sier. Det som er viktig er at du gjør noe !
 12. Jeg elsker stereotypene menn og kvinner har! En mann skal ta initiativ, en kvinne skal godkjenne eller rejecte. Mannen skal være manndig og kvinnen skal være feminin. Det spørs jo hva du mener med "å ta initiativ" Tar hun initiativ til å stille seg nærme mannen med kroppsspråk som tyder til at hun er interssert eller å gi han fengende blikk så er det jo supert. Hun kan jo spør om hjelp med til noe for å få kontakt, det er bare extra tiltrekkende. Direkte sjekke opp en mann blir litt for mye for min del. Vi menn ble født med baller med grunn til å bruke dem - Kort hår. Noen kvinner kan vær
 13. Hahahah!!! Veldig underholdende, selv om jeg er uenig!
 14. The one and only, TURBULENCE! - Klarte såvidt rep nr 6 og 7. 8 ville ikke opp og jeg var på vei tilbake da beaten til turbulence kom på de sværre høytalerne til citygym, 8-9-10 NO problemo!
×
×
 • Opprett ny...