Jump to content

Catrine

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

 • Last visited

 1. Jeg har som deg, startet å legge merke til hvor mange det er innom av jenter i styrkerommet jeg også nå. Ikke verst at det var 5 innom da! hehe mer enn det var der jeg trener i dag!
 2. Jepp!!! Jeg synes bare at fler bør få øynene opp for styrketrening for det fungerer så superbra!!! Har aldri hatt så tydelige resultater etter trening noengang. Og jeg løper sjelden!!
 3. Nå går diskusjonen over på noe annet enn det jeg ønsket da jeg startet dette innlegget! Jeg lurer primært på om det er jenter som trener STYRKE, i frivektsavdelingen på det stedet du trener. For jeg føler meg ganske alene på mitt senter. Jeg lurer da på om noen vet årsaker til dette. Og det skal sies at det kan være maaange! Det er ikke ment å disse noen som trener andre type treningsformer. JEG mener det handler mye om uvitenhet om styrketrening, at de jentene som kunne tenke seg å trene styrke ikke vet nok om det til å "tørre" å gå til frivektsavdelingen. ikke vet de hvor mange kilo de løfter eller hvordan øvelsen skal gjøres korrekt og da er de som alle redde for å drite seg ut.
 4. OI! 1000 kcal er veldig lite! Gå på kalkulatoren og sjekk ut hvor mye du forbrenner i løpet av en dag og hvor mye du da "får lov til" å spise.
 5. Den dagen/kvelden du har tid til å tilberede mat så foreslår jeg at du lager mat for fire ganger feks i stedet for en! Putt i fryseren og ta med i bilen. Da er det jo fryst og tar lang tid på å tine, det vil si det holder seg lenger. Hvis vi tar kylling som et eksempel så kan du jo lage en kyllingsalat og kjøpe en bok cottagecheese og ha ved siden av som gjør deg ordentlig mett Tilbehør som krydder osv kan du jo ha med i bilen! Jeg anbefaler deg å kjøpe SKYR som et mellommåltid og ta en banan samtidig Ellers så er banan, cottagecheese, en neve usaltede nøtter med kanel på toppen veldig godt! Det krever ikke for mye; en boks, en banan, nøtter og så kan du enten kjøpe en cottagecheese på en butikk som er åpen til kl. 23, eller ta med hjemmefra i en boks med kjøleelementer. Dersom du bestemmer deg for å endre livsstil så krever det en stor innsats og du må jobbe litt for det. Om det krever at du faktisk må stå en time etter jobb å lage mat, tilberede mat, sette frem bokser osv til dagen etter så må du dessverre det selv om senga er det eneste du tenker på.... Sånn er det for alle mange ganger, men det er da viktig med selvkontroll! Anbefaler også å lage deg en omelett med hamburgerrygg, kalkunpålegg, med litt løk og paprika/evt andre grønnsaker og ha med i en boks. Hva med å investere i en liten kjølebag? Lykke til
 6. Det er gøy å høre for det er jo tydelig at dette er veldig individuelt fra senter til senter!
 7. Hei! Du sier du nylig har startet igjen og da synes jeg det virker smart med en del basisøvelser. Selv kjører jeg et fire splitt program hvor jeg kjører primært øvelser på bryst/triceps+bein og rygg/biceps+bein to dager i uken på hver av disse. Jeg har øvelser til biceps en dag i uken og JM-Press (triceps) den andre dagen i uken noe jeg synes fungerer veldig bra Så kommer mage i tillegg! Kanskje du kan tilføye en øvelse på biceps og en på triceps? Krock Row for rygg fungerer ypperlig for meg som en roøvelse! (Eller liggende roing på benk)
 8. Hva synes gutta om at jentene trener styrke? Jeg opplever ingen stygge blikk, kun imponerende blikk når jeg trener styrke Så jeg vet ikke hva årsaken er... Uvitenhet er nok en stor del av det!
 9. Den teorien støtter jeg! Jeg er den eneste av mine nærmeste venninner som trener styrke. Og jeg trener aktivt styrke og har droppet å trene kondisjon. Jeg ser nyttigheten av det, jeg kan mye om det og derfor interesserer det meg. De fleste av mine venninner tror at styrketrening gjør dem større og breiere og mer manndige. Synet om en stram og atletisk kropp har de ikke. Grunnen til at jeg startet innlegget er fordi jeg ønsker å få flere jenter på banen... Få flere jenter til å få øynene opp for styrketrening og at det faktisk ER PENT å ha en muskuløs og stram kropp. Man trenger ikke se ut som en som stiller i bodyfitness og er superdeffa slik mange kan se for seg... Synes det er synd at det ikke er flere jeg kan dele min interesse med på trening. Trener ofte alene som jente og jeg er ikke alltid like glad i det Selv om det å trene med gutta er vel og bra! Men er annerledes, hehe
 10. De fleste jenter jeg snakker med synes det er kjedelig med vekter. Jeg tror det er pga usikkerhet og mestringsfølelse!
 11. Hei! Jeg lurer rett og slett på om det er mange jenter som aktivt trener styrke på ditt treningssenter. Da mener jeg ikke tar noen repetisjoner på tilfeldige apparater etter en spinning- eller aerobictime (ikke at det er noe galt i det!) Men jeg sikter til de jentene som en ser har et mål og mening med å trene styrke... Litt sånn som gutta holder på! Diskuterte dette tidligere i dag og vi kom frem til at det er svært sjelden jeg trener styrke samtidig med jenter/damer som trener styrke aktivt og jevnlig.. Føler meg rett og slett som en av gutta! Noe som kanskje ikke alltid er like gøy. Hvordan er det rundt omkring ellers i landet?
 12. Jeg sverger til Skyr med banan, eple og en neve nøtter! Holder meg mett en stund, fåes kjøpt på nærmeste butikk Omelett!
×
×
 • Create New...