Gå til innhold

Rockin_Pinup

Medlemmer
 • Innholdsteller

  94
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Rockin_Pinup

 • Rang
  Medlem
 • Bursdag 25. nov. 2011
 1. Jeg har opplevd opp til flere ganger sure miner fra menn fordi jeg liker å løfte vekter, nettopp fordi jeg ikke løfter like tungt som gutta. At jeg er så frekk at jeg tar opp plassen "deres" når de løfter tyngre enn meg. Jeg blir ikke snurt når en mann stiller seg ved siden av meg og jeg ser han løfter mindre enn meg. Jeg tenker "bra for han at han har begynt å løfte vekter!" Alle har da like mye rett på å være der, men jeg ser et problem i det om de sitter på tlf hele veien og tar opp plassen. Men da er det bare gå bort til de og spørre om du kan ta over mens de hviler. Verre er det ikke.
 2. Her er en link; http://www.kost1.no/zma-120-kapsler Den jeg har, har jeg kjøpt her i Irland. Jeg bor kunn i Norge 3-4 mnd i året. Jeg har hørt at den du kjøper i utlandet er sterkere enn den du får i Norge, men denne som jeg fant på kost1, så står det iallefall at du skal ha samme doseringen. Dette er den jeg tar; http://astronutrition.com/optimum-nutrition-zma-90-caps.html?shop Men det er nok lettest å kjøpe den i Norge... Jeg har en fast forhandler jeg går til her, så det er hos han jeg har kjøpt dette.
 3. Ja, men om man trener mye, så trenger man gjerne ekstra av disse vitaminene enn hva man gjør når man ikke trener masse. For min del så syns jeg det er bedre å ta litt for mye enn litt for lite. Det hender jeg glemmer noen dager å ta vitaminene, så det har ingen skade uansett. Jeg har jo også anemi, så kroppen min tar ikke opp vitaminer like godt som andre, så jeg kjenner det raskt om jeg har for lite. Litt morsomt at jeg får cravings på brokoli om jeg har for lite jern i blode.
 4. Haha! Vet ikke hvorfor, men sikkert fordi du ikke hadde profilbilde så antok jeg at du var en mann. haha. djiiizes. Men kjøp ZMA som har alle di vitaminene i èn pille, så trenge du bare ta tran i tillegg. Jeg tar chrom i tillegg for at jeg ikke skal få søtsug, og jern i ny og ne siden jeg har anemi. oooog Q10 100 Pharma Nord siden jeg har fibromyalgi og sliter med energi nivået. Så når man kommer på besøk til meg, så føler jeg meg nesten som en pillemissbruker når jeg tømmer den ene tingen etter den andre. HAHA! Men det er jo bare vitaminer, så det er heldigvis bare sunt.
 5. Jeg prøver også å huske på det så ofte jeg kan, men tar det som regel på morgenen eller rett etter treningen. Men det er best å ta det på morgenen. Jeg tar allergi tabletter hver dag, så jeg har satt de ved siden av vitaminene. xD Om noen jenter leser dette og lurer på hvilket inntak de skal ha, så står det at jenter skal ha 20mg zinc, 300mg magnesium, og 7mg vitamin 6B. Det er utrolig hva bare noen vitaminer kan gjøre med deg. Hvor opplagt du kan føle deg, energi nivå går opp, og du føler deg bare på topp. =)
 6. hmm... bare sjekk innholde av ting. Æ tar 3 tran tabletter om dagen, mer om æ trene 6 ganga i uka. da e d 6-9 faktisk. MAGNESIUM!!!! DER MÅ du sjekke innholde!! Får du kramper i beina, eller sånn at d e like før du får krampe, kjør på me magnesium. som mann bør du ha 30 mg zinc om dagen, 450 mg magnesium og 10,5 mg vitamin B6. Håpe dette hjelpe.
 7. Det er godt mulig du ikke får i deg nok proteiner eller kosttilskudd. Jeg var sånn før, men etter jeg fikk streng beskjed av treneren min å kjøpe proteinpulver, ZMA (Zinc, magnesium og vitamin B6) og tran-tabletter, så har jeg ikke merket noe særlig. og dosen jeg tar på dette er ganske høy hvis jeg trener mye. Ofte så føler jeg meg helt fatatt dagen derpå om jeg ikke har tatt proteinshake, Det høres rart ut kanskje, men jeg vet at det er eneste måten jeg får i meg nok proteiner, så den holder meg oppegående. Om du ikke tar dette, så anbefaler jeg deg å prøve.
 8. Denne youtube videoen likte jeg!! Klokken er 7.00 her i Irland, og nå venter jeg bare på at klokken skal bli 11.00 slik at jeg kan gå på en spinningstime! hihi. Jeg har det som nyttårsforsett å bli flinkere med å trene cardio. Uheldigvis hater jeg det, men så fort jeg har gjort det, så vet jeg at dagen derpå kan jeg løfte vekter igjen. Jeg håper at jeg en dag kan sende inn et før og etter bilde. Har ett allerede, men målet er langt fra unnagjort. Takk for inspirasjon iallefall!! =)
 9. Etter jeg begynte med krom tabletter, så har det hjulpet meg masse. Jeg var en skikkelig frotser (hehe), men det er blitt helt forandret nå. =) Du får de i helsekost butikk eller på apoteket. =)
 10. Jeg har begynt me wide grip chin ups på maskin siden skuldrene mine er helt fucket. Men forhåpentligvis vil det hjelpe meg med å klare noen pullups til sommeren. Her må jeg gå sakte fram pga fibromyalgi, men JEG VIL klare det!! Jeg har sett videoene dine Årlilja, og det gjør slik at jeg klare det enda mer. hehe
 11. Oooooh my god!! den MÅ jeg bare se!!!!
 12. wooooooooow!!!! Fikk frysninge!!!!
 13. Jeg er faktisk på samme måte. Jeg klarte ikke sove i natt, så jeg stod opp, og endte med å snakke med en mma-utøver. Da han sa at han skulle ut å jogge, og så sa han at jeg måtte sjekke ut en sang... Vel.. Det var nok til at jeg kom meg i treningstøyet. Det blir første gang på en uke jeg trener. Har vært liggende med lungebetennelse i en uke, men er bedre nå. Jeg tar en smertestillende, og hiver meg i treningen. haha.
 14. Det viste jeg ikke om Kevin James. Men jeg så Warrior for en uke siden, og det er noe med det beste jeg noen gang har sett!!! Jeg elsket filmen!! Har dere sett Bronson?? Den er basert på en sann historie!
×
×
 • Opprett ny...