Jump to content

memorable

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by memorable

 1. Hehe joda, men finnes jo grenser da mente normale skjerf..
 2. Åja, hehe nei jeg synes iallfall at skjerf er noe alle skal få gå med. Ikke noe jålete synes jeg iallefall :-)
 3. Kanskje ikke den beste siden å selge pumps på, men prøver likevel Selger mine svarte pumps, da de desverre ikke passer til meg. Har ingen kvittering da jeg har mistet denne grunnet flytting. De er ikke brukt ute, kun prøvd å gå med de inne, men passet ikke og derfor selger jeg de. Kjøpte de nye for 399 og de selges for 250. Hentes på BISLETT i Oslo, eller kan sendes men da må kjøper betale frakt
 4. Supert, sender deg PM :-)
 5. Selger desverre min Dcore Performance T-back. Den er i strl M og selges da den er litt stor for meg, kun brukt 1 og vasket 1 gang så er så god som ny. Skulle gjerne beholdt den selv, men er da desverre litt for stor for meg, men regner med at det er ei jente der ute som passer denne perfekt! Toppen er kjøpt for 349 og selges for kun150. + porto.
 6. Selger D-core tights i strl M, brukt én gang, så den er akkuratt som ny. Kjøpte denne for 499, selges for 200 + porto om den skal sendes.
 7. Herlig! Endelig føler jeg meg ikke som den eneste her i Norge!
 8. Ja, ikke sant.. Fint jeg har vokst opp i et katolsk hjem og egentlig drikking så og si har vært forbudt uansett, glad for det! Er så lykkelig og glad så lenge jeg får trent
 9. Ikke ta alt så seriøst, det var bare tull. Slapp helt av. Jeg drikker ikke eller fester i det hele tatt, og har ikke noe interesse av å være russ, kan vel få lov til det. Har da aldri sagt at russ ikke trener. Det var bare tull, er så mange her inne som tar alt som blir skrevet så seriøst..
 10. You can feel sore tomorrow, or you can feel sorry tomorrow. You choose!

 11. Mener ikke at de gutta ikke har noe å beundre, men tenker på de som begynner å bli så høy på pæra at de tror ingen kan måle seg med de!
 12. Forstår det godt. Man vil jo vise fram kroppen sin når man har jobbet hardt for den, og det har man all rett til Jeg er veldig stolt av bakdelen min og jeg liker jo å vise frem den, men den er medfødt så holder buksa på, hehe! Neida men over til alvor, jeg synes absolutt de gutta som trener hardt og har fått en kropp de fortjener har lov til å vise seg frem, jeg ordla meg bare litt feil. Og jeg har missforstått det kanskje litt, siden jeg har fått inntrykk av at de gutta som går kledd sånn i studio, står kun i speilet og studerer og beundrer seg selv og sjekker opp 14 år gamle jenter. Men det er der jeg trener da.:whistling: Men kan hende jeg har missforstått litt og, har for all del ikke noe imot en godt trent gutt, er bare perfekt og topp det. :thumbsup:
 13. Finnes ikke noe bedre enn Roberto Cavalli, Flowerbomb og Viva la Juicy!
 14. Så sant det du sier, ville vært utrolig stolt selv om jeg hadde hatt en smashing kropp jeg hadde trent hardt for å få! :whistling: Mente ikke noe vondt mot gutter som trener i singlet, tenkte mest på de 14-15 år gamle gutta som er der kun for å sjekke opp jenter ved å flashe muskler stadig vekk. Men jeg er enig med deg!
 15. Og for all del, liker markerte gutter! Finnes ikke bedre enn det!
 16. Jo, for all del! Mente ikke det sånn :whistling: Beklager, har ordlagt meg litt feil kanskje. Synes ikke det er noe bedre på tynne gutter heller. Det blir bare show-off fra min side! Jeg tror grunnen til at folk sier det kanskje er verre når du er godt markert og går med singlet er fordi vedkommende vil vise seg ordentlig fram. Men jeg er helt enig med deg, heller ikke pent når spinkle gutter gjør det.
 17. Forstår det godt! Var veldig usikker selv før, men jeg har veldig god erfaring med han. Bare hyggelig
 18. Du skjønner hva jeg mener da, med 5% mener jeg at det tyter ut muskler her og der og det nesten ser ut som de har fem størrelser mindre enn det de bruker til vanlig. Sier ikke at folk ikke kan få gå i hva de vil, jeg bryr meg egentlig veldig lite, synes bare det er lite tiltrekkende, men nå er ikke jeg heller på treningsstudio for å sjekke opp gutter. Synes det virker så show off bare det er det eneste. Også jenter som nesten trener i truse, ærlig talt så går det ann å bruke en shorts som går under rumpa iallfall. Men lar for all del folk trene i hva de vil, Men tråden her handlet om hva vi syntes var ikke fint på gutter, og det er min mening om hva som ikke er ment på gutter, så tror du har missforstått meg litt
×
×
 • Create New...