Jump to content

memorable

Members
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About memorable

 • Rank
  Newbie
 • Birthday 07/07/1994
 1. Hehe joda, men finnes jo grenser da mente normale skjerf..
 2. Åja, hehe nei jeg synes iallfall at skjerf er noe alle skal få gå med. Ikke noe jålete synes jeg iallefall :-)
 3. Kanskje ikke den beste siden å selge pumps på, men prøver likevel Selger mine svarte pumps, da de desverre ikke passer til meg. Har ingen kvittering da jeg har mistet denne grunnet flytting. De er ikke brukt ute, kun prøvd å gå med de inne, men passet ikke og derfor selger jeg de. Kjøpte de nye for 399 og de selges for 250. Hentes på BISLETT i Oslo, eller kan sendes men da må kjøper betale frakt
 4. Supert, sender deg PM :-)
 5. Selger desverre min Dcore Performance T-back. Den er i strl M og selges da den er litt stor for meg, kun brukt 1 og vasket 1 gang så er så god som ny. Skulle gjerne beholdt den selv, men er da desverre litt for stor for meg, men regner med at det er ei jente der ute som passer denne perfekt! Toppen er kjøpt for 349 og selges for kun150. + porto.
 6. Selger D-core tights i strl M, brukt én gang, så den er akkuratt som ny. Kjøpte denne for 499, selges for 200 + porto om den skal sendes.
 7. Herlig! Endelig føler jeg meg ikke som den eneste her i Norge!
 8. Ja, ikke sant.. Fint jeg har vokst opp i et katolsk hjem og egentlig drikking så og si har vært forbudt uansett, glad for det! Er så lykkelig og glad så lenge jeg får trent
 9. Ikke ta alt så seriøst, det var bare tull. Slapp helt av. Jeg drikker ikke eller fester i det hele tatt, og har ikke noe interesse av å være russ, kan vel få lov til det. Har da aldri sagt at russ ikke trener. Det var bare tull, er så mange her inne som tar alt som blir skrevet så seriøst..
 10. You can feel sore tomorrow, or you can feel sorry tomorrow. You choose!

×
×
 • Create New...